Libnet.ro
UNICEF

08:15

Probleme pe calea ferata din cauza vremii n vestul tarii, mai multe trenuri, cu sute de calatori, sunt blocate

Hotnews Hotnews,
 Probleme pe calea ferata din cauza vremii n vestul tarii, mai multe trenuri, cu sute de calatori, sunt blocate

Centrul INFOTRAFIC transmite ca, duminica dimineata, se circula in conditii de iarna pe arterele din judetele aflate sub incidenta atentionarilor cod galben si cod portocaliu de ninsori, pe anumite tronsoane, in special din afara localitatilor, fara a fi semnalate insa drumuri nationale sau autostrazi cu traficul intrerupt. 10 Tren oprit si in judetul Gorj: Din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 Targu Jiu Filiasi este intrerupta. continuă pe Hotnews

UPDATE Probleme pe calea ferata din cauza vremii: 11 trenuri asteapta n statii CFR pentru a merge mai departe, unul sta n cmp

59 CFR: Echipele de interventie actioneaza in teren cu 10 drezine pantograf pe urmatoarele 4 sectii de cale ferata de pe raza regionalelor Craiova si Timisoara in vederea remedierii deranjamentelor inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica: Valea Sadului - Lainici, Lunca Budieni - Barbatesti, Valea Cernei - Turnu Severin si Varadia -Savarsin, unde nu exista tensiune in firul de contact, din cauza copacilor cazuti pe calea ferata. La aceasta ora 11 trenuri de calatori stationeaza in statiile de pe traseu si 1 tren in linie curenta IR 1822) pana la remedierea deranjamentelor si repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Alerta! Circulatia feroviara este intrerupta pe mai multe linii, din cauza vremii

Circulatia feroviara este intrerupta, duminica dimineata, pe mai multe linii din cauza vremii,peste 350 de calatori aflandu-se in trenurile oprite instatii, informeaza Centrul Infotrafic din.

Elevii gorjeni nu merg maine la scoala. Cursurile au fost suspendate din cauza vremii

Elevii gorjeni nu vor merge maine la scoala. Autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

VIDEO Vreme de iarna, probleme n tara: Trenuri blocate pe calea ferata si cu ntrzieri, accidente pe sosele si zeci de mii de oameni fara energie electrica / Scoli nchise luni si marti n mai multe judete

Aproape toate zonele din tara au fost afectate duminica de ninsoare, viscol, lapovita sau polei, conditiile de iarna creand probleme mari cu circulatia unor trenuri, trafic ingreunat pe drumuri si intreruperi ale alimentarii cu electricitate pentru zeci de mii de persoane. Duminica la pranz a expirat codul portocaliu emis de meterorologi, dar cel galben a ramas in vigoare pana seara. Scoli din opt judete vor fi inchise luni si marti din cauza vremii.

Trenuri blocate pe linii din cauza vremii: sute de calatori afectati

Centrul Infotrafic anunta ca, duminica dimineata, sunt mai multe probleme in traficul feroviar de pe raza Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara, fiind afectate trei trenuri cu peste 360 de calatori.

LIVETEXT Conditiile de iarna creeaza probleme n tara: Trenuri blocate pe calea ferata, accidente pe sosele si zeci de mii de oameni fara energie electrica / Scoli nchise luni n mai multe judete

Aproape toate zonele din tara sunt afectate duminica de ninsoare, viscol, lapovita sau polei, conditiile de iarna creand probleme mari cu circulatia unor trenuri, trafic ingreunat pe drumuri si intreruperi ale alimentarii cu electricitate pentru zeci de mii de persoane. Duminica la pranz a expirat codul portocaliu emis de meterorologi, dar cel galben a ramas in vigoare pana la ora 18. 49 Scolile vor fi inchise luni in judetul Gorj, potrivit Ministerului Educatiei. 26 Spitalul din orasul Faget, judetul Timis, a ramas fara energie electrica din cauza ninsorilor14. 49 ANM a emis un cod galben de precipitatii mixte, ce vor depune local polei, pentru judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati si Iasi14. 25 Sase trenuri dinspre Vestul tarii catre Bucuresti sunt afectate de vremea rea13. 42 Sova: Mai sunt cinci zone in care n-am reusit sa descongestionam traficul feroviar. Reglementarile nu prevad despagubiri pentru calatorii afectati .

LIVETEXT Conditiile de iarna creeaza probleme n tara: Trenuri blocate pe calea ferata si cu ntrzieri, accidente pe sosele si zeci de mii de oameni fara energie electrica / Scoli nchise luni n mai multe judete

Aproape toate zonele din tara sunt afectate duminica de ninsoare, viscol, lapovita sau polei, conditiile de iarna creand probleme mari cu circulatia unor trenuri, trafic ingreunat pe drumuri si intreruperi ale alimentarii cu electricitate pentru zeci de mii de persoane. Duminica la pranz a expirat codul portocaliu emis de meterorologi, dar cel galben a ramas in vigoare pana la ora 18. ------------------17:10 Trenurile si-au reluat circulatia in zonele afectate de vremea nefavorabila. 49 Scolile vor fi inchise luni in judetul Gorj, potrivit Ministerului Educatiei. 26 Spitalul din orasul Faget, judetul Timis, a ramas fara energie electrica din cauza ninsorilor14. 49 ANM a emis un cod galben de precipitatii mixte, ce vor depune local polei, pentru judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati si Iasi14. 25 Sase trenuri dinspre Vestul tarii catre Bucuresti sunt afectate de vremea rea13. 42 Sova: Mai sunt cinci zone in care n-am reusit sa descongestionam traficul feroviar. Reglementarile nu prevad despagubiri pentru calatorii afectati .

LIVETEXT Conditiile de iarna creeaza probleme n tara: Trenuri blocate pe calea ferata si cu ntrzieri, accidente pe sosele si zeci de mii de oameni fara energie electrica / Scoli nchise luni si marti n mai multe judete

Aproape toate zonele din tara sunt afectate duminica de ninsoare, viscol, lapovita sau polei, conditiile de iarna creand probleme mari cu circulatia unor trenuri, trafic ingreunat pe drumuri si intreruperi ale alimentarii cu electricitate pentru zeci de mii de persoane. Duminica la pranz a expirat codul portocaliu emis de meterorologi, dar cel galben a ramas in vigoare pana la ora 18. ------------------19:45 Hunedoara: Cursurile vor fi sistate luni in 12 scoli din cinci localitati. 18:50 Drumarii au actionat cu 656 utilaje si au raspandit aproximativ 3264. 05 tone material antiderapant. 17:10 Trenurile si-au reluat circulatia in zonele afectate de vremea nefavorabila. 49 Scolile vor fi inchise luni in judetul Gorj, potrivit Ministerului Educatiei. 26 Spitalul din orasul Faget, judetul Timis, a ramas fara energie electrica din cauza ninsorilor13. 42 Sova: Mai sunt cinci zone in care n-am reusit sa descongestionam traficul feroviar. Reglementarile nu prevad despagubiri pentru calatorii afectati .

DIN CAUZA ZAPEZII: Aeroportul International din Timisoara, inchis temporar

Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara a fost inchis temporar, astazi dimineata, din cauza caderilor abundente de zapada, pentru a fi curatata pista.

intarzieri pe aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii si viscolului

Cursele aeriene pot consemna intarzieri de 30 de minute sambata dimineata din cauza ninsorii si a viscolului, dar nicio cursa nu au fost anulata, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )