Libnet.ro
UNICEF

23:30

Procedura demiterii lui Donald Trump Legaturi cu oligarhi, relatiile cu Ucraina si Rusia

Hotnews Hotnews,
 Procedura demiterii lui Donald Trump Legaturi cu oligarhi, relatiile cu Ucraina si Rusia

In ultimele doua luni, o investigatie realizata de revista Time a depistat ca unele dintre acuzatiile lui Giuliani referitoare la Biden si Mueller provin dintr-o relatie controversata, in care un strain cautat de autoritatile americane sub acuzatii de coruptie a trecut la actiuni care il ajuta pe presedintele SUA sa ii atace pe principalii critici, potrivit Mediafax. Aceasta aliniere de interese s-a produs in acelasi timp cu efortul paralel al lu Trump si Giuliani de a exercita presiuni asupra Ucrainei pentru a investiga familia Biden. continuă pe Hotnews

Donald Trump suprinde din nou: Presedintele SUA a sustinut ca relatiile dintre SUA si Italia dateaza inca din timpul Romei Antice. Val de ironii in mediul online (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a devenit din nou tinta criticilor si a ironiilor pe internet, dupa ce, in timpul unei conferinte de presa comune cu omologul sau italian, Sergio Mattarella, a declarat ca SUA.

DONALD TRUMP: Turcii si kurzii aveau nevoie sa se ciondaneasca ca niste copii

Presedintele american Donald Trump s-a felicitat de armistitiul din Siria si a spus ca a decis cu buna stiinta sa-i lase pe turci si pe kurzi sa lanseze in aceasta batalie feroce, pentru ca erau ca doi copii care aveau nevoie sa se ciondaneasca, relateaza AFP.

Donald Trump: Turcii si kurzii aveau nevoie sa se ciondaneasca ca niste copii

Presedintele american Donald Trump a salutat joi seara acordul de incetare a focului anuntat in Siria, explicand ca el a decis cu buna stiinta sa-i lase pe turci si kurzi sa se lanseze in aceasta.

Donald Trump impune UE taxe vamale uriase

Administratia presedintelui american, Donald Trump, a impus taxe vamale in valoare de 7,5 miliarde dolari pentru bunuri provenite din tarile Uniunii Europene, care afecteaza, in principal, Spania, Germania,.

Donald Trump sustine ca are multa incredere in Mick Mulvaney

Presedintele american Donald Trump a declarat ca are multa incredere in seful interimar al Cancelariei prezidentiale a SUA, Mick Mulvaney, dupa ce acesta a declarat ca liderul de la Casa Alba a incercat sa puna presiune pe Kiev in privinta anchetarii lui Joe Biden,scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump anunta ca Rick Perry va demisiona la finalul anului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat joi ca secretarul american al Energiei, Rick Perry, isi va da demisia la finalul anului, scrie Mediafax, citand Reuters.

Oficial american: Donald Trump a cerut investigarea lui Biden in schimbul ajutorului pentru Kiev

Seful interimar al Cancelariei prezidentiale a Statelor Unite, Mick Mulvaney, a recunoscut joi ca Donald Trump a inghetat un ajutor de 400 de milioane de dolari acordat Ucrainei in domeniul securitatii, in incercarea de a pune presiune pe Kiev in privinta anchetarii lui Joe Biden, potrivit CNN.

FOTO Nu fi prost Voi distruge economia Turciei: Scrisoarea amenintatoare a lui Donald Trump catre Erdogan a fost aruncata la gunoi

Donald Trump l-a avertizat, intr-o scrisoare datata cu 9 octombrie, ziua in care Turcia a lansat ofensiva din nord-estul Siriei, pe omologul sau Recep Tayyip Erdogan sa nu fie prost, pentru ca va fi vazut in istorie ca pe un diavol daca nu se intampla lucruri bune. Scrisoarea ar fi ajuns la gunoi, scrie Middle East Eye si The Guardian.

VIDEO O noua gafa marca Donald Trump, la o conferinta cu presedintele Sergio Mattarella: SUA si Italia sunt unite de mii de ani, de pe timpul Romei Antice

Presedintele Donald Trump a declarat miercuri in cadrul unei intalniri bilaterale cu presedintele Sergio Mattarella ca Statele Unite si Italia sunt legate de o mostenire culturala si politica care dateaza de mii de ani, din Roma Antica.

Donald Trump il indeamna pe Recep Tayyip Erdogan sa incheie un acord cu militantii kurzi: Nu vreti sa fiti responsabil pentru macelarirea a mii de oameni

Presedintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare omologului sau turc Recep Tayyip Erdogan in care il avertizeaza sa incheie un acord cu militantii kurzi din Siria pentru a evita astfel ca Washingtonul s?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )