Libnet.ro
UNICEF

13:30

Procesul lui Lazar se intoarce la CA Alba Iulia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procesul lui Lazar se intoarce la CA Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia este instanta competenta sa judece dosarul in care procurorul general Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare a sa din functie. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul general obtine o prima victorie cu ministrul Justitiei - procesul n care cere suspendarea revocarii va fi judecat la Alba Iulia

Procesul prin care procurorul general Augustin Lazar cere suspendarea procedurii de revocare declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. De altfel, Lazar a intentat procesul la instanta din Alba Iulia, acolo unde isi are domiciliul, in timp ce Tudorel Toader a sustinut ca in acest caz competenta de solutionare ar reveni Curtii de Apel Bucuresti si l-a acuzat pe procurorul general ca vrea sa traga de timp.

Procesul prin care Augustin Lazar contesta propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie, judecat la Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca procesul in care procurorul general Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare din functie facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Decizia a fost luata, miercuri,.

Curtea Suprema:Procesul in care Augustin Lazar contesta revocarea sa din functie se va judeca la Alba Iulia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca procesul prin care Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare a ministrului justitiei, Tudorel Toader, se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia.

Tanar ranit grav dupa ce a cazut de pe o cladire din Alba Iulia, de la o inaltime de 10 metri

Un barbat a cazut, luni, de la o inaltime de zece metri, de pe acoperisul unui imobil din municipiul Alba Iulia, fiind transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta.

incepe procesul judecatorului Damian Dolache de la Curtea de Apel Bucuresti, acuzat ca a condus baut masina

Curtea de Apel Ploiesti judeca marti, 29 ianuarie 2019, primul termen in procesul in care magistratul Damian Dolache este acuzat ca a condus masina sub influenta alcoolului. Analizele toxicologice au aratat ca judecatorul avea o alcoolemie de 1,95.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )