Libnet.ro
UNICEF

16:00

Procesul prin care Augustin Lazar contesta propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie, judecat la Curtea de Apel Alba Iulia

B1 B1,
Procesul prin care Augustin Lazar contesta propunerea lui Tudorel Toader de revocare din functie, judecat la Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca procesul in care procurorul general Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare din functie facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Decizia a fost luata, miercuri,. continuă pe B1

Curtea Suprema:Procesul in care Augustin Lazar contesta revocarea sa din functie se va judeca la Alba Iulia

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca procesul prin care Augustin Lazar a contestat propunerea de revocare a ministrului justitiei, Tudorel Toader, se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia.

Procurorul general obtine o prima victorie cu ministrul Justitiei - procesul n care cere suspendarea revocarii va fi judecat la Alba Iulia

Procesul prin care procurorul general Augustin Lazar cere suspendarea procedurii de revocare declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. De altfel, Lazar a intentat procesul la instanta din Alba Iulia, acolo unde isi are domiciliul, in timp ce Tudorel Toader a sustinut ca in acest caz competenta de solutionare ar reveni Curtii de Apel Bucuresti si l-a acuzat pe procurorul general ca vrea sa traga de timp.

Verdictul dat de judecatorii de la iCCJ, in conflictul dintre Augustin Lazar si Tudorel Toader

Curtea de Apel Alba Iulia este instanta competenta sa judece dosarul in care procurorul general Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare a sa din functie, a decis miercuri inalta Curte de.

Toader, despre situatia lui Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca in momentul de fata argumentele pentru demiterea lui Augustin Lazar sunt mai convingatoare decat erau la momentul prezentarii raportului care il viza pe pr.

Toader, despre Augustin Lazar: Nu are iesire din aceasta situatie juridica

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca in momentul de fata argumentele pentru demiterea lui Augustin Lazar sunt mai convingatoare decat erau la momentul prezentarii raportului care il viza pe pr.

Augustin Lazar, despre ordonanta privind revizuirea sentintelor: Nu ar trebuie sa avem probleme de stabilitate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, intrebat daca este oportuna ordonanta anuntata de ministrul Justitiei, ca stabilitatea raporturilor juridice este un principiu fundamental al dreptului constitutional si nu trebuie sa avem probleme de stabilitate. in baza Ordonantei de Urgenta anuntate de Tudorel Toader, cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata de la instanta suprema, din 2014 pana acum, vor putea face recurs in anulare, pe motiv ca aceste completuri au fost nelegal constituite.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata la CSM

Tudorel Toader si Augustin Lazar vor fi fata in fata la Consiliul Superior al Magistraturii. intalnirea de gradul zero are loc in contextul in care peste cateva zile va avea loc si primul termen la Curtea.

Asociatia Internationala a Procurorilor cere Guvernului sa renunte la revocarea lui Augustin Lazar

Han Moraal, secretarul general al Asociatiei Internationale a Procurorilor, i-a transmis premierului Viorica Dancila, printr-o scrisoare oficiala, ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, este foarte ap.

Revocarea lui Augustin Lazar: PSD repeta episodul Kovesi. Dancila va sesiza CCR

Premierul Viorica Dancila va sesiza zilele viitoare CCR cu scopul de a-l obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa semneze revocarea procurorului general Augustin Lazar, sustin surse politice pentru Adevarul. Revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi a avut loc dupa un scenariu identic.

Guvernul a adoptat schema prin care aloca 500 de milioane de euro pentru construirea unor gradinite cu profil sportiv

Guvernul a stabilit astazi, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis privind Programul gROwth - investim in copii, investim in viitor, prin care va sustine construirea, amenajarea si dotarea a.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )