Libnet.ro
UNICEF

07:46

Procesul privind revocarea lui Augustin Lazar a fost amanat

Antena3 Antena3,
Procesul privind revocarea lui Augustin Lazar a fost amanat

Update:Curtea de Apel Alba Iulia a amanat marti pentru 27 noiembrie procesul in care se judeca cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a. continuă pe Antena3

infrangere pentru Tudorel Toader: CSM a dat aviz negativ pe revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ privind cererea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general. Avizul a fost dat cu unanimitate de voturi, 5 la.

CSM, AVIZ NEGATIV PRIVIND REVOCAREA PROCURORULUI GENERAL Augustin Lazar: Dosarul 10 august, adevaratul motiv al procedurii de revocare

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat, ieri, negativ, cu 5 voturi contra 1, cererea de revocare din functia de procuror general a lui Augustin Lazar, formulata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Avizul CSM este consultativ, Tudorel Toader anuntand deja ca nu va tine cont de el.

Procurorii CSM l vor audia, luni, pe Augustin Lazar pentru emiterea avizului privind revocarea

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar pentru a emite un aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a acestuia.

Revocarea procurorului general. Augustin Lazar a primit aviz negativ de la CSM/Solicitarea lui Toader, respinsa

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins luni solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar.

Sectia de procurori a CSM a dat aviz negativ pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

Curtea de Apel Alba Iulia incepe procesul in dosarul in care Augustin Lazar cere suspendarea procedurii de revocare din functie

Curtea de Apel Alba Iulia judeca marti, 20 noiembrie, primul termen al procesului din instanta de contencios administartiv prin care porocurorul general Augustin Lazar a contestat procedura de revocare din functie demarata de ministrul Tudorel Toader.

Primul termen in dosarul in care Augustin Lazar cere suspendarea proceduriii de revocare are loc marti la Curtea de Apel Alba Iulia

Cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie. este judecata marti, la Curtea de Apel Alba Iulia De asemenea, procurorul general a depus si la Ministerul.

Mircea Badea: Mor aici! Daca Augustin Lazar are o... eu mor aici! Ce l-a frapat atat de tare pe realizatorul in gura presei

Mircea Badea a comentat, luni seara, pe pasa cu emisiunea Alessandrei Stoicescu, 100 de minute, noua culoare a podoabei capilare pe care a adoptat-o procurorul general Augustin Lazar. Mie parul dansului mi s-a.

Augustin Lazar si Tudorel Toader, fata in fata: CSM discuta cererea de revocare a procurorului general

Augustin Lazar este audiat luni in sectia pentru procurori a CSM unde se discuta cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general. Avizul CSM este consultativ. Tudorel Toader a.

Augustin Lazar, audiat la CSM in legatura cu propunerea ministrului Justitiei de revocare din functie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii dezbate luni propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar. in cadrul sedintei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )