Libnet.ro
UNICEF

19:45

Procuratura spaniola, plangere penala impotriva Shakirei pentru evaziune fiscala. Ce spune cantareata

Adevărul Adevărul,
Procuratura spaniola, plangere penala impotriva Shakirei pentru evaziune fiscala. Ce spune cantareata

Cantareata columbiana Shakira Isabel Mebarak Ripoll 41 de ani) se va alege cu plangere penala de la autoritatile spaniole, dupa ce a fost acuzata ca ar fi fraudat fiscul din Spania. continuă pe Adevărul

CONCURSUL A TRECUT, SCANDALUL CONTINUA Plangere penala impotriva Avocatului Copilului

Un concurs cu final asteptat, pentru ocuparea a opt posturi in cadrul nou infiintatei institutii Avocatul Poporului, a iscat un scandal care este departe de a-si fi consumat efectele. Despre cauzele acestui scandal, v-am relatat in articolele publicate in lunile septembrie si octombrie, precum si in cel de la inceputul acestei saptamani, din Ziarul BURSA.

Sebastian Ghita i-a facut PLANGERE PENALA lui Kovesi: Mi-a cerut si a primit bani pentru aducerea in tara a lui Popa Nicolae!

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara ca a facut o plangere penala pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi. Aceasta a fost reclamata de Ghita la Sectia Speciala pentru a.

Sebastian Ghita, plangere penala pe numele lui Kovesi. Ce rol are sectia speciala de investigare a magistratilor si ce invoca fostul deputat

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat ,la Romania TV ca a facut o plangere penala pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa a DNA a fost reclamata de Ghita la Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor. Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )