Libnet.ro
UNICEF

08:45

Procurorii au cerut pedeapsa maxima (15 ani de inchisoare) pentru Viorel Hrebenciuc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii au cerut pedeapsa maxima (15 ani de inchisoare) pentru Viorel Hrebenciuc

Procurorii cer pedespe maxime pentru Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc si toti inculpatii din dosarul in care este anchetata retrocedarea a 43. 000 de hectare de padure lui Gheorghe Paltin Sturdza. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii au cerut pedeapsa maxima (12 ani de inchisoare) pentru Viorel Hrebenciuc

Procurorii cer pedespe maxime pentru Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc si toti inculpatii din dosarul in care este anchetata retrocedarea a 43. 000 de hectare de padure lui Gheorghe Paltin Sturdza.

DNA cere o pedeapsa maxima de 12 ani inchisoare pentru Viorel Hrebenciuc in dosarul retrocedarilor

Un procuror de la DNA a solicitat miercuri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea tuturor inculpatilor din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri la pedepse cu executare, orientate spre maximul prevazut de legea penala, relateaza Agerpres. Astfel, procurorul a cerut o pedeapsa maxima cu executare pentru fostul deputat Viorel Hrebenciuc, acuzat de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si spalare a banilor. Pedepsa maxima pentru constituire a unui grup infractional organizat este de 10 ani, iar pentru spalare de bani este de 12 ani.

DNA a cerut o pedeapsa de 12 ani de inchisoare pentru Hrebenciuc

DNA a solicitat miercuri judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie condamnarea tuturor inculpatilor din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri la pedepse cu executare, orientate spre maximul prevazut de legea penala. Procurorul a cerut o pedeapsa maxima de 12 ani cu executare si pentru fostul deputat Viorel Hrebenciuc.

Opt ani de inchisoare pentru un roman care-i furniza fete unui pedofil italian

Vasile Manolache a fost condamnat de Tribunalul Suceava la opt ani de inchisoare pentru trafic de minori si proxenetism. Acesta este acuzat ca i-a furnizat unui italian de 70 de ani mai multe minore, cu care acesta din urma a intretinut relatii sexuale. Italianul obisnuia sa filmeze adolescentele in timpul actului sexual, apoi le santaja pentru a intretine relatii sexuale cu el. Acesta din urma a primit trei ani si opt luni de inchisoare.

Un adolescent de 15 ani, prins in timp ce conducea o masina. Baiatul le-a oferit mita politistilor pentru a-l scapa de dosar penal

Un tanar de 15 ani a fost prins de politisti la volanul unei masini. Pentru a scapa de dosarul penal, acesta le-a oferit politistilor mita. Adolescentul de 15 ani le-a oferit politistilor suma de 200.

Hrebenciuc, la un pas de condamnarea la inchisoare. DNA cere pedeapsa maxima

DNA cere pedeapsa maxima pentru fosta eminenta cenusie a PSD. Este ultimul termen de judecata pentru fostul deputat Viorel Hrebenciuc care a fost acuzat de fapte de coruptie. Dosarul a fost, insa, facut.

Unul dintre cei mai cautati infractori romani a fost extradat din Franta. Acesta are de executat sase ani de inchisoare pentru ca a violat o minora

Bogdan Mihai Zuziac, de 36 de ani, din Serbauti, aflat pe lista Most Wanted a Politiei Romane, a fost prins de politisti in Franta si extradat in Romania, fiind incarcerat in Penitenciarul Rahova. Acesta era cautat pentru ca are de executat o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru viol. Zuziac a primit aceasta pedeapsa dupa ce impreuna cu un consatean, in 2011, au violat o minora intr-un apartament din Suceava.

Un fost antrenor de fotbal, condamnat la ani grei de inchisoare pentru abuzuri sexual

Barry Bennel, fostul antrenor al unor echipe de tineret, printre care si clubul Manchester City sau Stoke City, a fost condamnat la 31 de ani de inchisoare pentru mai multe abuzuri asupra minorilor pe care le-a comis.

Mircea Cosma va fi audiat la instanta suprema in dosarul in care a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a programat pentru luni audierea fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, in dosarul in care acesta a fost condamnat la opt ani inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu, scrie Agerpres. Procesul se afla in faza de apel, la un complet format din cinci judecatori.

Caz dramatic in Iasi! Un adolescent de 15 ani si-a pierdut viata in mod neasteptat

Un tanar de 15 ani si-a pierdut viata miercuri la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi, unde a ajuns in stare grava cu cateva ore inainte de a muri. Baiatul a suferit un stop.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )