Libnet.ro
UNICEF

07:15

Procurorii din Brasov cer suspendarea deciziilor CCR pe Justitie pna la avizul Comisiei de la Venetia

Hotnews Hotnews,
 Procurorii din Brasov cer suspendarea deciziilor CCR pe Justitie pna la avizul Comisiei de la Venetia

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov cer suspendarea oricaror decizii din partea CCR sau din partea celorlalti factori implicati in procesul legislativ cu privire la legile justitiei pana la emiterea avizului Comisiei de la Venetia si respectarea intocmai a recomandarilor GRECO. continuă pe Hotnews

Autoritatile brasovene discuta despre posibilitatea ca BERD sa sprijine constructia spitalului regional din Brasov

Autoritatile din Brasov discuta despre posibilitatea ca BERD sa sprijine constructia spitalului regional din Brasov prin incheierea unui acord. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a participat marti, la Brasov la intalnirea dintre autoritatile publice locale brasovene conduse de prefectul Marian Rasaliu si primarul George Scripcaru si reprezentantii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Rudele victimelor triplei crime de la Brasov cer despagubiri de 1,5 milioane de euro. Criminalul a incercat sa se sinucida in arest

Rudele Monicai Buliga s-au constituit parte civila si cer 1,5 milioane de euro de la Florin Buliga, barbatul care si-a ucis sotia si cei doi copii. Acesta se afla acum la Jilava pentru expertiza psihiatrica. La inceputul lunii a incercat sa se sinucida in arest incercand sa-si smulga venele cu dintii.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Brasov

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Brasov, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )