Libnet.ro
UNICEF

13:45

Procurorii militari au nregistrat 206 de plngeri mpotriva jandarmilor si au efectuat 81 audieri

Hotnews Hotnews,
 Procurorii militari au nregistrat 206 de plngeri mpotriva jandarmilor si au efectuat 81 audieri

Procurorii militari au inregistrat, pana in prezent, 206 plangeri depuse de catre protestatari impotriva jandarmilor, acestia fiind acuzati ar fi intervenit intr-un mod abuziv la mitingul din 10 august. Totodata, procurorii au efectuat 81 de audieri, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

n jur de 30 de plngeri penale mpotriva jandarmilor, dupa interventia brutala din Piasa Victoriei. Jandarmeria: Vom colabora cu procurorii

In jur de 30 de protestatari au depus plangeri impotriva jandarmilor, care vor fi reunite intr-un singur dosar penal pentru purtare abuziva si abuz in serviciu, a declarat, luni, Ionel Corbu, procuror la Parchetul Militar. Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, a declarat, pentru Mediafax, ca institutia va colabora cu procurorii militari.

Protestatarii au depus 63 de plngeri penale mpotriva jandarmilor

Procurorii militari au inregistrat, pana in prezent, 63 de plangeri depuse de catre protestatari impotriva jandarmilor, care sunt acuzati ar fi intervenit intr-un mod abuziv la mitingul din 10 august, au confirmat, pentru Mediafax, reprezentantii Parchetului Militar.

Procurorii militari incep audierile in dosarul privind modul de interventie a jandarmilor la protestele de vineri seara din Piata Victoriei

Procurorii militari, care fac cercetari cu privire la modul de interventie a jandarmilor si la incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, vor incepe luni audierile, persoanele ranite in urma interventiei jandarmilor fiind chemate in cursul acestei zile la sediul Parchetului Militar pentru a le oferi date anchetatorilor.

Procurorii militari incep audierile manifestantilor agresati de jandarmi

Procurorii militari, care fac cercetari cu privire la modul de interventie a jandarmilor si la incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, vor incepe astazi audierile. Potrivit News. ro, persoanele ranite in urma interventiei jandarmilor vor fi chemate in cursul acestei zile la sediul Parchetului Militar pentru a le oferi date anchetatorilor. Peste 30 de persoane au solicitat certificate medico-legale si au depus plangeri impotriva jandarmilor, in ultimele doua zile.

Rasturnare de situatie! Procurorii militari, anunt de ultima ora: Niciun coleg nu a fost mandatat sa participe alaturi de jandarmi

Procurorii militari vor continua audierile si in minivacanta de Sfanta Maria. Sunt asteptati toti cei care au informatii privind violentele de la protestul din 10 august, inclusiv jandarmi. Marti, vor fi.

Raspunsul Jandarmeriei in privinta anchetei desfasurate de procurorii militari

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia va colabora cu procurorii militari care ancheteaza interventia fortelor de ordine la protestul din 10.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )