Libnet.ro
UNICEF

23:00

Procurorul francez antiterorism: Atacul cu bomba din Lyon n-a fost revendicat de nimeni

B1 B1,
Procurorul francez antiterorism: Atacul cu bomba din Lyon n-a fost revendicat de nimeni

Procurorul francez antiterorism Remy Heitz a anuntat, sambata, ca nu exista nicio revendicare pana acum pentru un atac cu bomba comis vineri la Lyon, care a facut 13 raniti, potrivit Reuters preluat de. continuă pe B1

Atacul cu bomba din Lyon: Autoritatile franceze au facut publica o fotografie a suspectului si continua cautarea acestuia

Atacul cu bomba de la Lyon, soldat cu ranirea a 13 persoane, nu a fost pana in acest moment revendicat, a declarat sambata procurorul Remy Heitz de la Sectia antiterorista a Parchetului General din Franta, transmite Euronews.

PROCUROR ANTITERORISM: Nicio revendicare pentru atacul din Lyon

Nu exista nicio revendicare pana acum pentru un atac cu bomba comis, ieri, la Lyon, care a facut 13 raniti, a anuntat, astazi, procurorul francez antiterorism Remy Heitz, citat de Reuters.

Cel putin zece raniti in explozia din Lyon

ACTUALIZARE - Aproximativ zece persoane au fost ranite in aceasta seara in explozia unui colet-capcana, pe o strada pietonala foarte aglomerata, la Lyon, catalogata drept un atac de catre presedintele Emmanuel Macron, cu doua zile inaintea alegerilor europene in Franta. ----- Emmanuel Macron, intervievat de un tanar YouTuber, Hugo Travers, cu doua zile inaintea alegerilor europene in Franta, a evocat un atac la Lyon.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )