Libnet.ro
UNICEF

13:00

Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

Adevărul Adevărul,
Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

DNA a declansat un conflict de competenta si a solicitat procurorului general al Romaniei sa decida cine face ancheta Tel Drum in care este investigat liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Augustin Lazar mai are dreptul la un mandat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat joi, dupa intalnirea de la Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Acesta a explicat ca mandatul lui Augustin Lazar expira in luna aprilie si, astfel, la acel.

Procurorul general respinge cererea lui Kovesi de recuzare a lui Gheorghe Stan. Ce motive invoca Augustin Lazar

Procurorul general, Augustin Lazar, a respins cererea Laurei Codruta Kovesi de recuzare a sefului Sectiei de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan.

UPDATE Tudorel Toader cauta un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, la intrarea in Parchetul General, acolo unde are mai multe intalniri, ca va comunica o masura importanta pe care o va lua in curand, referitoare la statul de drept. La iesirea din sediul Parchetului, Tudorel Toader a anuntat ca a inceput sa caute un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar.

Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca modificarile operate prin ordonanta de urgenta aprobata marti de Guvern ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional iar Ministerul Public s-ar putea trezi in situatia de a nu-si exercita corespunzator atributiile constitutionale de reprezentare a intereselor generale ale societatii, aparare a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Augustin Lazar respinge cererea lui Kovesi de recuzare a sefului Sectiei de investigare a magistratilor

Procurorul general Augustin Lazar a respins luni cererea depusa de Laura Codruta Kovesi privind recuzarea sefului Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan. Prin ordonanta din data de 18 februarie.

Toader despre revocarea lui Augustin Lazar: Voi redacta sesizarea la CCR daca premierul imi cere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca va redacta o sesizare catre CCR referitoare la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l revoca din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, in cazul in care premierul Viorica Dancila ii va cere acest lucru.

LAZAR, DUPA VIZITA LUI TOADER LA PARCHETUL GENERAL: Nu a avut curaj sa vorbeasca cu mine

Procurorul General Augustin Lazar a declarat astazi, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a aflat la Parchetul General si a anuntat declansarea procedurii de selectie pentru postul de procuror general, ca acest a contactat un procuror cu probleme de reprezentativitate, iar singurul care poate reprezenta Ministrul Public e procurorul general.

LAZAR, DESPRE OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Modificarile pot conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, a trimis, astazi seara, un punct de vedere cu privire la modificarile aduse, prin OUG, legilor justitiei si isi exprima ingrijorarea fata de blocajul institutional al Ministerului Public ce ar putea fi generat de recentele modificari ale legilor justitiei. in plus, Lazar sustine ca unele dintre prevederi sunt neconstitutionale.

Tudorel Toader A DESCINS la Parchetul General: Ministerul Justitiei cauta iNLOCUITOR pentru PROCURORUL GENERAL Augustin Lazar (VIDEO)

Tudorel Toader a facut o vizita inopinata, joi, la Parchetul General. Acesta a spus ca vine la Parchet pentru ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Justitiei. Totodata,.

Augustin Lazar, dupa ce Toader a anuntat declansarea procedurii de numire a unui nou procuror general: Sa-mi spuna barbateste ce probleme sunt. A venit tiptil la Parchet, pentru combinatii obscure

La scurt timp de la anuntul ministrului Justitiei privind declansarea procedurii de numire a unui nou procuror general, Augustin Lazar a reactionat acuzandu-l pe Tudorel Toader de lipsa de barbatie si de combinatii obscure. Ministrul Justitiei a mers in aceasta dimineata la Parchetul General, intalnindu-se cu presedintele Asociatiei Procurorilor din Romania, Elena Iordache, si cu Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al Romaniei, dar nu si cu Lazar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )