Libnet.ro
UNICEF

07:30

Procurorul general care s-a opus Brexitului este noul lider al Partidului Laburist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul general care s-a opus Brexitului este noul lider al Partidului Laburist

Keir Starmer, fost procuror general care s-a opus iesirii Regatului din Uniunea Europeana, a fost ales sambata lider al Partidului Laburist, principala formatiune din opozitia britanica. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul general al Statelor Unite a ordonat eliberarea mai multor detinuti

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a ordonat eliberarea mai multor detinuti din cauza pandemiei de Covid-19 si a avertizat ca inchisorile se confrunta cu situatii de urgenta.

Procurorul general al Statelor Unite a ordonat eliberarea mai multor detinuti din cauza pandemiei de COVID-19

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a ordonat eliberarea mai multor detinuti din cauza pandemiei de Covid-19 si a avertizat ca inchisorile se confrunta cu situatii de urgenta, scrie The Guardian.

Impozitarea acestor pensii este noul plan PNL. Cine sunt pensionarii ale caror venituri vor fi afectate si cine va face exceptie

Liberalii au depus astazi un amendament prin care cer ca pensiile speciale sa fie impozitate drastic. Un proiect similar a fost depus marti de reprezentantii USR, iar cei de la UDMR sustin ca ei au avut o astfel de initiativa de impozitare cu 90% a pensiilor speciale, inca de anul trecut. Totusi, pensiile a doua .

Care sunt tarile unde este obligatoriu sa se poarte masca de protectie

Aproape ca nu e tara de pe planeta unde sa nu existe cazuri de coronavirus confirmate in a patra luna de pandemie. Desi directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii anunta ca in decurusul unei saptamani numarul deceselor va depasi 50 000, iar cel al persoanelor infectate un milion, exista si speranta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )