Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul general al SUA: FBI ar fi putut actiona rau intentionat in investigatia referitoare la Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul general al SUA: FBI ar fi putut actiona rau intentionat in investigatia referitoare la Rusia

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a declarat marti ca nu este pe deplin convins ca FBI a actionat fara partinire atunci cand a deschis investigatia din 2016 referitoare la posibilele legaturi dintre campania presedintelui Donald Trump si Rusia, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul general al SUA: FBI ar fi putut actiona cu rea credinta in investigatia referitoare la Rusia

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a declarat marti ca nu este pe deplin convins ca FBI a actionat fara partinire atunci cand a deschis investigatia din 2016 referitoare la posibilele legaturi dintre campania presedintelui Donald Trump si Rusia, transmite Reuters.

Viorel Morari banuieste un interes ascuns al procurorul general, Alexandru Stoianoglo

Seful Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, care a fost delegat de catre procurorul general, Alexandr Stoianoglo, in Procura Generala, banuieste ca seful PG ar avea un interes ascuns si ar dori sa-l inlature de la conducerea Procuraturii Anticoruptie. De asemenea, Viorel Morari sustine ca nu exista un conflict intre el si Alexandr Stoianoglo, ci doar perceptia diferita a legislatiei in vigoare, transmite IPN.

Procurorul general, dupa clasarea dosarului Rompetrol II: A fost o scapare

DIICOT a confirmat marti ca a clasat, saptamana trecuta, dosarul Rompetrol II, iar procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat ca a fost o scapare din partea procurorilor faptul ca nu a fost dat un comunicat de presa.

Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu n faza avansata

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca DIICOT lucreaza in dosarul crimelor de la Caracal la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor au posibilitatea in instanta sa conteste probele anchetatorilor, transmite Agerpres.

Procurorul general interimar al Romaniei, despre dosarul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu in faza avansata

DIICOT lucreaza, in dosarul Caracal, la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor vor putea contesta in instanta probele anchetatorilor, a anuntat, marti, procurorul general interimar.

Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu in faza avansata

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca DIICOT lucreaza in dosarul crimelor de la Caracal la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor au posibilitatea in instanta sa conteste probele anchetatorilor.

Ce spune procurorul general despre clasarea dosarului Rompetrol II

Statul ar putea depune o plangere impotriva solutiei de clasare a dosarului Rompetrol II, a afirmat marti procurorul general Bogdan Licu, care s-a declarat nemultumit de solutie.

Procurorul general Bogdan Licu, acuzat de un nou plagiat Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei din volumul Nelinistile Insecuritatii

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, este acuzat de un nou plagiat. Acesta ar fi copiat mare parte dintr-un capitol pe care l-a scris intr-o carte aparuta in 2005, scrie Sorin Semeniuc, pe site-ul linx. crji. org. Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei care contine, potrivit sursei citate, fragmente sustrase din opt surse care nu sunt mentionate nicaieri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )