Libnet.ro
UNICEF

16:15

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Antena3 Antena3,
Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului. continuă pe Antena3

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

Inventii UIMITOARE la cel mai mare TARG DE ELECTRONICE din lume CES. Era 5G incepe in Las Vegas!

Lansari spectaculoase de la CES, cel mai mare targ anual de tehnologie pentru uz casnic, care a inceput in Las Vegas, anunta Agerpres. De la televizoarele viitorului si casa inteligenta, conectata la Internet.

15 echipe de liceeni romni, calificate la cel mai mare concurs de robotica din lume

15 echipe de liceeni din Romania vor participa la Zero Robotics High School Tournament, cel mai mare concurs international de robotica organizat de Massachusetts Institute of Technology, NASA si Agentia Spatiala Europeana.

ANALIZA CNBC PENTRU 2018: Piata actiunilor din Ucraina - cel mai mare castigator, cu un plus de 80%

Marile piete de actiuni de la nivel mondial au consemnat, in 2018, cel mai rau an calendaristic de dupa criza financiara din 2008, ceea ce a facut ca multi investitori globali sa se teama de continuarea declinului in lunile care vin.

VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. in urma cu 16 ani avea deja circa 70 de furturi

Un barbat din Cluj-Napoca, urmarit national si international pentru furt, a fost depistat marti, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spargator de locuinte din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi.

VIDEO A fost prins cel mai mare spargator de locuinte din Transilvania. Are zeci de furturi savarsite

Un barbat din Cluj-Napoca, urmarit national si international pentru furt, a fost depistat marti, 8 ianuarie. Omul este cunoscut drept cel mai mare spargator de locuinte din zona Transilvaniei. Prin 2002-2003 avea probate circa 70 de furturi.

O cercetatoare romanca a facut o descoperire incredibila in timp ce se uita prin cel mai mare telescop al NASA

Transiting Exoplanet Survey Satellite sau TESS) al NASA a descoperit o planeta mica in afara Sistemului Solar, conform declaratiilor savantilor la American Astronomical Society din Seattle. Planeta HD 21749b.

HOROSCOP. Semnul zodiacal cu cel mai mare simt empatic. Este considerat prietenul ideal

Dincolo de ce se spune despre dualitatea lor, Gemenii au o peronalitate incredibila. in inima lor exista loc pentru toata lumea. Cand este necesar, ar trebui sa nu ezitati sa.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

Un fost presedinte al Romaniei arata obrazul romanilor la dezvelirea statuii lui Maniu: Cum e posibil ca, in sondaj, cel mai mare om de stat sa fie Ceausescu?

Discursuri emotionante la ceremonia de dezvelire a statuii lui Iuliu Maniu din Piata Stefan cel Mare din Cluj-Napoca, la care au fost invitate personalitati precum Emil Constantinescu, Ana Blandiana, Razvan Theodorescu si nepotul marelui om de stat Ioan Boila. Statuia a fost ridicata din banii unui cunoscut om de cultura clujean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )