Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul special Robert Mueller: Nu exista dovezi ale unui complot Trump-Rusia

Adevărul Adevărul,
Procurorul special Robert Mueller: Nu exista dovezi ale unui complot Trump-Rusia

Probele adunate in investigatiile procurorului special Robert Mueller sunt insuficiente in vederea stabilirii faptului ca presedintele Donald Trump a obstructionat justitia, arata secretarul Justitiei Bill Barr, intr-o scrisoare in care prezinta un sumar al concluziilor anchetei ruse, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Procurorul Robert Mueller incheie investigatia privind ingerintele electorale rusesti din timpul campaniei prezidentiale din SUA

Procurorul special Robert Mueller a predat, vineri, mult asteptatul raport cu privire la controversata investigatie asupra ingerintelor electorale ale Rusiei din timpul campaniei prezidentiale din SUA, un episod care a aruncat o umbra intunecata asupra presedintiei lui Donald Trump.

SUA: Trump pune din nou la indoiala legimititatea procurorului Robert Mueller

Presedintele american Donald Trump a pus, ieri, inca o data la indoiala legitimitatea procurorului special Robert Mueller, criticand faptul ca poate redacta un raport desi, spre deosebire de el, nu a fost ales.

AFP: Ce a conchis deja procurorul Mueller in ancheta rusa in SUA

Procurorul special Robert Mueller si-a realizat ancheta cu privire la o posibila complicitate intre Moscova si echipa de campanie a lui Donald Trump fara sa spuna cu cuvant, insa miile de pagini pe care le-a intocmit in timpul procedurii vorbesc despre el, scrie AFP.

Democratii afirma ca Mueller nu-l exonereaza pe Trump si cer audierea lui Barr in Congres

Procurorul special Robert Mueller nu il exonereaza in mod clar si explicit pe presedintele Donald Trump in ancheta rusa, a declarat duminica presedintele Comisiei Jurdiciare din cadrul Camerei Reprezentantilor Jerry Nadler, care a primit o scrisoare in care secretarul Justitiei Bill Barr prezinta un rezumat al anchetei, relateaza The Associated Press.

Statele Unite: Procurorul special Robert Mueller a finalizat ancheta privind implicarea Rusiei in alegerea lui Donald Trump ca presedinte

Asteptarea americanilor privind aflarea adevarului despre implicarea Rusiei in campania pentru alegerile prezidentiale din 2016 si posibila cooperare dintre tabara lui Donald Trump si partea rusa este aproape de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )