Libnet.ro
UNICEF

10:30

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica: Mandatele de arestare pentru Udrea si Bica pot fi prelungite pe toata durata procedurii de extradare

Adevărul Adevărul,
Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica: Mandatele de arestare pentru Udrea si Bica pot fi prelungite pe toata durata procedurii de extradare

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, spune ca procedura de extradare in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica continua chiar daca exista solicitari pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit si dupa date de 30 decembrie, pana la finalizarea procedurii de extradare. continuă pe Adevărul

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica: Mandatele de arestare pentru Elena Udrea si Alina Bica pot fi prelungite pe toata durata procedurii de extradare

Procurorul-sef al Biroului Extradari din Costa Rica, Laura Monge, spune ca procedura de extradare in cazul Elenei Udrea si al Alinei Bica continua chiar daca exista solicitari pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit si dupa date de 30 decembrie, pana la finalizarea procedurii de extradare.

Un jurnalist din Costa Rica explica de ce copilul Elenei Udrea poate fi tinta unei rapiri

Un jurnalist din Costa Rica a explicat in exclusivitate pentru Antena 3 cat de veridica este posibilitatea ca fiica Elenei Udrea sa fie rapita in Costa Rica. Christian Montero, jurnalist Telenoticias. Canal 7, .

Bomba jurnalistica uriasa la Sinteza zilei. Seful Interpol din Costa Rica rupe tacerea

Bomba jurnalistica uriasa la Sinteza zilei. Seful Interpol din Costa Rica rupe tacerea. intr-un interviu exploziv realizat de Ana Bujor, seful Interpol Costa Rica face dezvaluiri despre operatiunea de captur.

Un nou scenariu-bomba in cazul Udrea-Bica. Ar fi negociat cu autoritatile din Costa Rica

Nicolae Popa, fostul director FNI, considera ca Elena Udrea si Alina Bica au purtat negocieri cu autoritatile din Costa Rica, dar fara succes. Potrivit lui Nicolae Popa, sunt doua planuri privind procesul de.

Oficial din Costa Rica, marturie-bomba. Ce se intampla cu Elena Udrea si Alina Bica, dupa ce au fost arestate

Un oficial din Costa Rica a vorbit despre ce se intampla cu Elena Udrea si Alina Bicadupa ce au fost arestate. Sunt foarte socate, sustine oficialul. Mihai Gadea a prezentat marti seara, la.

Elena Udrea a cumparat copilul din Costa Rica? Ce spune logodnicul ei. SOCANT!

De cand Elena Udrea a fost arestata, au aparut tot felul de speculatii si de teorii, unele mai bizare ca altele. Printre cele dezbatute teorii se afla cea conform careia Elena Udrea si Adrian Alexandrov ar fi cu.

Caru' cu vedete: Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emotionant cu bebelusul n brate, din Costa Rica; Motivul pentru care Melania Trump i confisca telefonul presedintelui; Tina Turner, marturisiri socante despre noaptea nuntii cu Ike: Nu-si pot imagina ce fel

Bianca Dragusanu si-a gasit marea dragoste? El este barbatul care i-a sucit mintile blondinei. Bianca Dragusanu si Alex Bodi, barbatul care. Cum era tratata Alina Vidican si cum este vazuta Valentina Pelinel de socri. Valentina Pelinel este total diferit.

Socul pe care l-a avut Elena Udrea in inchisoare, in Costa Rica

Elena Udrea se afla de cateva zile in arest intr-o inchisoare din Costa Rica, dupa ce a fost retinuta pe strada de reprezentantii Interprolului. Citeste continuarea.

Are sau nu are Elena Udrea legaturi cu retele de trafic de droguri? Informatii de ultima ora din Costa Rica

In presa din Costa Rica au aparut informatii potrivit carora Elena Udrea si Alina Bica ar fi fost ajutate sa ajunga acolo de o adevarata retea internationala. Diario Extra sustine ca arestarea fulger.

Interviu exclusiv cu romanul care le-a ajutat pe Udrea si pe Bica in Costa Rica

Romanul care le-a ajutat pe Elena Udrea si pe Alina Bica sa se stabileasca in Costa Rica a oferit un interviu in exclusivitate pentru Antena 3 trimisului special Ana-Maria Bujor. Fixerul Mihai Radulescu nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )