Libnet.ro
UNICEF

08:15

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vizita la Ministerul Justitiei pentru discutii pe tema raportului MCV

Adevărul Adevărul,
Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, vizita la Ministerul Justitiei pentru discutii pe tema raportului MCV

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a ajuns, marti, la sediul Ministerului Justitiei, unde cel mai probabil va avea o discutie cu ministrul Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi, intalnire cu Tudorel Toader

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a intalnit, marti dimineata, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Prezenti la discutie sunt si membri ai Consiliul Superior al Magistraturii, de la Parchetul General si de Agentia Nationala de Integritate.

Laura Codruta Kovesi, la discutii cu Tudorel Toader

ACTUALIZARE 12:23 Todorel Toader, despre MCV: imi mentin convingerea ca raportul este unul pozitiv Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca, in cadrul Comisiei aplicare a celor 12 recomandari din cadrul MCV, s-au constatat plusurile si minusurile, s-a discutat despre fiecare recomandare in parte si a precizat ca isi mentine opinia ca raportul a fost pozitiv. Toader a anuntat ca, la sfarsitul lunii decembrie - inceputul lunii ianuarie, se vor stabili grafice concrete de actiuni pentru fiecare institutie in parte in vederea indeplinirii tuturor recomandarilor. ----- Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, se afla in aceasta dimineata la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu Tudorel Toader, potrivit unei surse din presa.

Laura Codruta Kovesi, la discutii cu Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, se afla in aceasta dimineata la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu Tudorel Toader, potrivit unei surse din presa.

Kovesi, intalnire de urgenta cu Tudorel Toader in contextul avertismentului lansat de Departamentul de Stat american

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut o vizita fulger, marti dimineata, la Ministerul Justitiei, unde s-a intalnit cu Tudorel Toader. Din informatiile de la aceasta ora, este vorba.

Anunt de ultima ora despre revocarea Laurei Codruta Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a anuntat cand va decide in privinta procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi. Ministrul justitiei nu da verdicte -.

Kovesi, intalnire de urgenta cu Tudorel Toader in contextul avertismentului lansat de Departamentul de Stat american (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a abordat subiectul intalnirii cu procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca a fost o intalnire a grupului de punere in aplicare a celor 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )