Libnet.ro
UNICEF

17:15

Productii fresh pe Netflix in luna august: documentare, filme si seriale numai bune pentru noptile de vara VIDEO

Adevărul Adevărul,
Productii fresh pe Netflix in luna august: documentare, filme si seriale numai bune pentru noptile de vara VIDEO

Pentru ca traim o vara in care vacantele in zone aglomerate nu sunt cele mai intelepte, fiind de preferat distantarea sociala, va venim in ajutor cu o lista de productii fresh si sezoane noi ale unor seriale cu traditie de la Netflix, pe care sa le urmariti din confortul propriului camin. continuă pe Adevărul

Calendar crestin ortodox 2020. Ce sarbatori mari sunt in luna august

Urmatoarea mare sarbatoare din luna august este pe data de 6, cand se sarnbatoreste Schimbarea la fata a Domnului. a doua mare sarbatoare va avea loc pe data de 15 august, cand se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Marie Mare, in timp ce ultima sarbatoare din aceasta luna va avea loc pe 29 august, .

Superstitii luna august 2020. in ce zile NU este bine sa te certi

In acest articol iti vom prezenta superstitiile lunii august, astfel incat sa stii in ce zile nu este bine sa te certi, cand sa eviti calatoriile, precum si care sunt sarbatorile lui gustar. Care sunt traditiile lunii august in popor, luna august mai este cunoscuta si drept gustar, augustru, maselar, ori secerar. intrucat cele mai .

Debitul Dunarii, la cote normale in luna august, ce se anunta in septembrie

Debitul maxim al fluviului Dunarea se va situa in luna august la nivelul mediei multianuale, peste medie in septembrie, iar in luna octombrie va fi sub valoarea medie prognozata de hidrologi, conform analizei pe trei luni realizate de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

Mihai Voropchievici: Horoscopul RUNELOR pentru luna august. O zodie CASTIGA si toti vor vrea in preajma ei

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna august 2020. Iata ce ii asteapta pe nativii fiecarei.

Prognoza meteo pe toata luna august. ANM anunta patru saptamani de foc. Cand vin ploile

Asa cum se numeste si popular, luna august va fi una de foc in ce priveste temperaturile. Prognoza publicata de ANM arata ca zilele care urmeaza vor fi foarte calduroase, cu temperaturi peste mediile perioadei.

FLORIN CITU: Am redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august

Ministerul Finantelor a redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august insa Romania are nevoie si de dobanzi reale zero sau chiar negative, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )