Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prof.dr. Alexandru Rafila: Tratamentele naturiste nu pot inlocui vaccinurile

Adevărul Adevărul,
Prof.dr. Alexandru Rafila: Tratamentele naturiste nu pot inlocui vaccinurile

Intr-un interviu acordat revistei Click!Sanatate, prof. dr. Alexandru Rafila, presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a lamurit cateva dintre temerile legate de vaccinare. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila explica de ce trebuie sa stam acasa de Paste: Numarul de cazuri se tripleaza in cateva zile

Prof. dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 de ce e nevoie sa stam acasa de Paste, anul acesta.

Rafila, despre tratamentul pentru Covid-19: Exista un medicament antiviral care s-a demonstrat eficace in studiile clinice

Prof. dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a spus ca un antiviral foarte eficient ar putea fi disponibil curand si pe piata romaneasca.

CORONAVIRUS |Ce spune medicul Alexandru Rafila despre mastile improvizate din esarfe si batiste

Presedintele Societatatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit despre eficienta mastilor improvizate din diverse materiale esarfe, batiste), facand totodata o recomandare pentru ce tip de masca ar.

Dr. Alexandru Rafila |Vom avea un al doilea varf de infectari cu noul coronavirus in noiembrie-decembrie

Se preconizeaza ca in luna noiembrie-decembrie se va inregistra un alt varf de infectari cu noul coronavirus in Romania, potrivit presedintelui Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, care a.

Alexandru Rafila: Trebuie sa ajungem la intre 8.000 si 10.000 de teste pe zi. Este obligatoriu sa avem, pe langa spitale, alte spatii de primire pentru cazurile usoare (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca trebuie crescuta progresiv capacitatea de testare pentru coroanvirus, pana la undeva intre 8. 000 si 10. 000 de teste pe zi.

Avertismentul prof. Alexandru Rafila despre purtarea fularului atunci cand iesim din casa. Ce pericole are acest gest

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a facut cateva recomandari pentru populatie in contextul pandemiei de COVID-19. Medicul atrage atentia ca nu trebuie sa devenim obsesivi cu dezinfectia, ci doar sa fim putin mai atenti decat inainte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )