Libnet.ro
UNICEF

14:15

Profesorii din Romania vor invata sa predea digital la ore

Antena3 Antena3,
Profesorii din Romania vor invata sa predea digital la ore

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat joi ca 55. 000 de profesori vor intra intr-un proces de formare profesionala invatand cum sa predea digital la ore. Avem deja un proiect in care. continuă pe Antena3

O mare companie AERIANA iese de pe piata din Romania din ianuarie 2019. Ce se intampla cu romanii care si-au luat deja bilete

O mare companie aeriana se retrage din Romania. Cursele Lisabona Bucuresti vor fi sistate incepand din 27 ianuarie 2019, anunta TAP Portugal. Clientii care au cumparat deja bilete vor fi.

Investitie de 7 MIL. euro in primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone

Mandachi HotelSpa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit.

CALIN POPESCU-TARICEANU: CCR, transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca stilul de a sesiza Curtea Constitutionala pentru orice lege a devenit o practica regretabila iar CCR este transformata in arbitrul politic al disputelor din Romania.

Eroina zilei. Laura Mares, prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya

Medicul oftalmolog Laura Mareseste prima femeie din Romania care a ajuns pe varful Ama Dablam din Himalaya. Fara ajutorul serpasilor si fara sa foloseasca oxigen suplimentar, romanca a reusit sa.

Dragnea: n urmatoarea sedinta de Guvern va fi data OUG privind Fondul de investitii prntru administratia locala. Vor fi 10 miliarde de euro, bani din Romnia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei Comitetului Executiv ca Fondul de investitii pentru administratiile locale va fi infiintat printr-o Ordonanta care va fi adoptata in urmatoarea sedinta de Guvern, el precizand ca este vorba despre 10 miliarde de euro. intrebat de unde vor veni acesti bani, Dragnea a raspuns: Din Romania.

Taxa pe paragina, aprobata de un oras din Romania: Impozit majorat cu 500% pentru 200 de cladiri degradate, de anul viitor

Proprietarii a peste 200 de cladiri degradate, aflate in zona protejata a orasului Arad, vor plati un impozit cu 500% mai mare, incepand de anul viitor, dupa ce, joi, a fost aprobata taxa pe paragina,.

PRIMER: Declinul continua inacceptabil in productia de medicamente din Romania

In conditiile in care piata farmaceutica a crescut in ultimul an cu peste 11%, avansul pentru medicamentele fabricate in tara este de doar 2% in numar de cutii. Solicitam din nou Ministrului Sanatatii Sorina Pintea.

Orasul din Romania in care mii de familii, dar si elevii din 15 scoli indura frigul. Tevile montate pe vremea lui Ceausescu s-au crapat in pamant

Un sfert din orasul Bacau a ramas fara apa calda si caldura! Mii de familii, dar si elevii din 15 scoli indura frigul din cauza unei avarii la tevile vechi de 40 de ani. Tevile montate pe vremea lui.

O localitate din Romania a fost declarata cea mai poluata din Europa

Romania este o tara poluata, unde chiar si localitatile mici sunt afectate. O situatie dramatica a fost in localitatea Blejoi din Prahova, in ziua de 4 decembrie. Potrivit Worlds Air Pollution, la.

MMUK MAN, un nou brand de make-up pentru barbati lansat de Distinctive Lifestyles pe piata din Romania

Compania romaneasca Distinctive Lifestyles, furnizor de produse si servicii de sanatate, frumusete lifestyle, anunta lansarea primului sau brand din portofoliu de make-up pentru barbati.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )