Libnet.ro
UNICEF

15:00

Profesorul anti-masca din Oradea, cu dosar penal si cercetat disciplinar, dar sacait de situatie. O alta profesoara ii calca pe urme

Adevărul Adevărul,
Profesorul anti-masca din Oradea, cu dosar penal si cercetat disciplinar, dar sacait de situatie. O alta profesoara ii calca pe urme

Profesorul oradean Nelu Pop, ajuns celebru dupa ce a difuzat pe Facebook o inregistrare in care protesta fata de purtarea mastilor de protectie in sala de clasa, este cercetat disciplinar, dar si penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor si a facut o noua postare in care se declara sacait. continuă pe Adevărul

Profesorul cu masca din Oradea isi mentine acuzatile: Ne obliga sa fim ca niste animalute in tarc

Gestul protestatar al profesorului Nelu Sandu Pop din Oradea care s-a filmat alaturi de elevi cu masti de clovn pe fata, continua sa suscite interesul opiniei publice. Chiar daca a fost criticat inclusiv de presedintele Iohannnis, dascalul isi mentine opinia ca in salile de curs este inutil ca elevii si profesorii sa poarte masca.

Declaratiile profesorului din Oradea, dupa ce s-a ales cu dosar penal. Am prezentat doar realitatea in care ne aflam

Profesorul de arte martiale de la Liceul cu program Sportiv Bihorul din Oradea care a ajuns cunoscut la nivel national dupa ce a protestat in scoala, alaturi de elevi, filmandu-se cu masca de clovn in.

Orban, despre profesorul care nu e de acord cu purtatul mastilor: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Profesorul de sport din Oradea care a pledat, in sala de clasa, alaturi de elevi, pentru proteste fata de purtarea mastilor, trebuie dat afara din invatamant, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Dosar penal pentru inaugurarea cu torte a unei nocturne in cea mai mare comuna: 400 de persoane, fara distantare

Procurorii clujeni au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in legatura cu inaugurarea nocturnei din Floresti, cea mai mare comuna din tara, cu cateva zile inainte de alegeri.

Dosar penal dupa ce un pacient cu COVID a acuzat ca nu a fost tratat pentru durerile de la un picior si a ajuns la amputare, la spitalul din Slatina

Procurorii au deschis un dosar penal dupa ce un pacient internat cu COVID-19 la Spitalul Judetean din Slatina a reclamat ca in timp ce era spitalizat a avut dureri puternice la un picior, fara a fi insa tratat pentru acestea, fiind externat dupa ce testul pentru coronavirus a fost negativ. El spune ca dupa cateva zile starea i s-a agravat si a ajuns la un spital din Capitala, unde i-a fost amputata gamba dreapta.

STATINA: Dosar penal atribuit unor cadre medicale care ar fi manifestat neglijenta in cazul unui pacient cu covid

Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina a anuntat miercuri un dosar penal dupa ce un angajat al unei unitati industriale si fost pacient cu COVID-19 al Spitalului Judetean de Urgenta a sesizat ca angajatorul nu a luat masurile necesare pentru asigurarea sanatatii in munca desi erau mai multe cazuri de infectare cu coronavirus in fabrica, iar la spital cadrele medicale ar fi manifestat neglijenta in tratarea sa si a ajuns sa-i fie amputata gamba dreapta, relateaza Agerpres.

Un profesor din Oradea face apel la protest fata de restrictiile din scoli: Stam precum animalutele in tarc

Un profesor de arte martiale de la Liceul Sportiv din Oradea este de-a dreptul revoltat de masurile impuse de autoritati in vederea combateriiraspandirii noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Barbatul a sim.

Ludovic Orban, despre profesorul de la Oradea: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca profesorul de la Oradea, care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie impotriva coronavirusului, trebuie sa paraseasca.

Cine este profesorul de liceu din Oradea care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie. VIDEO

Un profesor din Oradea s-a filmat in sala de clasa cum face propaganda impotriva purtarii mastilor de protectie. Dascalul i-a numit pe elevi animalute tinute in tarc si considera mastile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )