Libnet.ro
UNICEF

11:00

Profesorul Streinu-Cercel, despre italianul infectat cu coronavirus: Sansa sa fi fost contagios pe teritoriul Romaniei este foarte mica

Adevărul Adevărul,
Profesorul Streinu-Cercel, despre italianul infectat cu coronavirus: Sansa sa fi fost contagios pe teritoriul Romaniei este foarte mica

Autoritatile romane au demarat o ancheta epidemiologica dupa ce un cetatean italian care s-a aflat pentru cateva zile in Romania a fost diagnosticat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

MAE, demersuri de urgenta pentru informatii suplimentare despre italianul infectat aflat in vizita

Un cetatean italian care vizitase recent Romania a fost diagnosticat, astazi, cu coronavirus. Barbat.

Italianul infectat cu coronavirus a stat 4 zile in Craiova

Barbatul are cetatenie italiana si, potrivit informatiilor disponibile la acest moment, a fost in Romania, in Craiova, in perioada 18-22 februarie.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Cu cate persoane ar fi intrat in contact italianul infectat cu coronavirus. Doar in cele doua avioane erau peste 50

Prefectul judetului Dolj, Narcis Purcarescu, a anuntat, marti seara, ca autoritatile cauta cei 44 de pasageri care au calatorit in avion cu italianul infectat cu virusul Covid-19.

Un italian bolnav de coronavirus a fost in Romania. Primele detalii despre barbatul de 71 de ani

Un italian bolnav de coronavirus s-a intors in tara natala din Romania. Barbatul are 71 de ani si este internat intr-o institutie medicala din Rimini. Care sunt primele informatii si care au fost demersurile autoritatilor? Italianul infectat cu coronavirus a fost in Romania Informatii conform carora un italian infectat cu coronavirus s-a intors din Romania .

UPDATE Italianul confirmat cu coronavirus a fost in Romania in perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova si a locuit in judetul Gorj. A vizitat rude si a avut intalniri de afaceri - MAE

Barbatul de 71 de ani recent intors din Romania in Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie, unde a vizitat rudele sotiei sale, cetatean roman, si a avut mai multe intalniri de afaceri, a anuntat ministerul roman de Externe. Potrivit MAE, el a ajuns in Romania pe aeroportul din Craiova, apoi a locuit in judetul Gorj.

Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa. Cum se manifesta, de fapt

Medicii ne anunta despre simptomele pe care le putem suferi in cazul in care intram in contact cu noul coronavirus. Cum se manifesta acesta si ce afectiunii grave pot aduce asupra corpului uman? Ce spun medicii despre simptomele noului coronavirus care a ajuns si in Europa Specialistii sustin ca noua epidemie aparuta in China pe .

Noi detalii despre italianul care a vizitat Romania si are coronavirus. Iubita barbatului e din Gorj

Un barbat in varsta de 72 de ani, intors in Italia din Romania este infectat cu coronavirus. Barbatul ar fi revenit in Rimini din Romania. in urma testelor, s-ar fi descoperit ca este infectat cu coronavirus.

Dr. Streinu-Cercel, despre italianul care a fost in Romania: Riscul sa fi fost contagios e foarte mic

Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, a explicat ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, avand in vedere ca boala s-a manifestat la doua zile dupa ce a plecat din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )