Libnet.ro
UNICEF

16:30

Profetia unui deputat PSD pentru Dragnea: Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina

B1 B1,
Profetia unui deputat PSD pentru Dragnea: Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina

Disidentii din PSD isi ling ranile dupa victoria repurtata de Liviu Dragnea, in urma CEx-ului! Spun cu ciuda ca seful suprem a castigat o batalie, nu si razboiul. Deputatul PSD Botosani Razvan Rotaru a . continuă pe B1

Sotia consilierului lui Dragnea, la randul ei deputat PSD, ii cere liderului social-democrat sa demisioneze

Deputatul PSD Carmen Mihalcescu sustine scrisoarea anti-Dragnea semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu.

inca un deputat PSD ii cere lui Dragnea sa demisioneze: Nimeni nu are dreptul sa pericliteze in niciun fel si de dragul nimanui parcursul european al Romaniei

Deputatul PSD Carmen Mihalcescu sustine scrisoarea anti-Dragnea semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. 36 Europarlamentarul PSD, Claudia Tapardel: Cred cu fermitate ca partidul trebuie sa ofere romanilor un climat de stabilitate, atat la guvernare, cat si in interiorul PSD. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare.

Deputat PSD, despre Liviu Dragnea: Nu va trai sarbatorile de iarna alaturi de Irina. Lumea e satula

Deputatul PSD Botosani, Razvan Rotaru, a declarat, vineri seara, ca victoria de care se bucura Liviu Dragnea dupa sedinta CEx este una de scurta durata si ca pana de sarbatori Dragnea va pica. Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina, a spus Rotaru.

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Deputat PSD de Botosani: 80 de deputati ai partidului sustin demersul prin care i se cere demisia lui Dragnea. Daca vrea binele partidului, sa faca acel pas in spate

Deputatul PSD de Botosani Razvan Rotaru sustine ca aproximativ 80 de deputati ai partidului sustin demersul celor trei lideri ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea. Rotaru ii cere liderului PSD sa faca un pas inapoi si sa lase loc unei echipe care vrea sa construiasca partidul. Daca vrea binele partidului cu adevarat, sa faca acel pas in spate si sa demonstreze ca e barbat, spune deputatul social-democrat.

Lider PSD, sfaturi militare pentru Dragnea: Sa nu ii dea afara pe nemultumiti, marea arta este sa ii conduci

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, ii recomanda lui Liviu Dragnea sa nu ii dea afara din partid pe nemultumiti dupa votul de incredere din CExN, fiind de parere ca marea arta a unui lider este s?.

Dosarul angajarilor fictive: Dragnea ajunge in instanta a doua zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei

Liviu Dragnea va avea primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive pe 8 octombrie, la o zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei. Decizia a fost luata dupa ce judecatorii au publicat motivarea sentintei pronuntate in prima instanta.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare08. 42 Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, face, pe Facebook, un apel la ratiune si unitate in PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )