Libnet.ro
UNICEF

14:30

Profitul bancilor a crescut cu 35% anul trecut, fata de 2017

Adevărul Adevărul,
Profitul bancilor a crescut cu 35% anul trecut, fata de 2017

Sistemul bancar din Romania a obtinut un profit cumulat, necompensat cu pierderile, de 7,17 miliarde de lei, anul trecut, o crestere cu 35% fata de anul anterior, arata date afisate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

ANUL TRECUT, FATA DE 2017, Profitul net al Transgaz a scazutcu 14,3%, la 498,95 milioane lei

Societatea Nationala de Transport al Gazelor Naturale Transgaz a inregis-trat, anul trecut, un profit net de 498,95 milioane lei, cu 14,3% mai mic fata de cel din anul precedent, care s-a ridicat la 582,06 milioane lei, conform datelor financiare preliminare transmise, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANUL TRECUT, IN COMPARATIE CU 2017, Sectorul constructiilor a inregistrat un declin de 4,1%

Volumul lucrarilor de constructii a scazut, pe total, cu 4,1% ca serie bruta), anul trecut, comparativ cu 2017, aceasta scadere reflectandu-se la lucrarile de constructii noi - 8,4%), arata ultimele cifre publicate de Institutul National de Statistica INS).

Profitul BANCILOR din Romania in 2018: Crestere SPECTACULOASA fata de anul anterior!

Pentru banci, piata din Romania ramane profitabila. O statistica data publicitatii de Banca Nationala arata ca acestea au obtinut un profit consistent anul trecut. Sistemul bancar din Romania a.

CRESTEREA TAXELOR SI IMPOZITELOR Profitul Romgaz a scazut cu 22%, anul trecut

Grupul Romgaz SNG), cel mai mare producator autohton de gaze naturale a obtinut, in anul 2018, un profit net de 1,42 miliarde de lei, in scadere cu 22,3% fata de cel realizat in anul anterior, rezultat aparut in contextul cresterii cheltuielilor cu redeventa petroliera si a majorarii impozitului asupra veniturilor suplimentare, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de conducerea companiei intr-o conferinta de presa.

ANAT: Valoarea voucherelor de vacanta emise anul trecut a fost de 250 de milioane de euro

Valoarea voucherelor de vacanta emise anul trecut a ajuns la 250 de milioane de euro, un nivel de aproape noua ori mai mare fata de 2017, potrivit informatiilor primite de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) de la Ministerul Finantelor Publice si publicate astazi.

ANUL TRECUT, ANRE a aplicat amenzi de peste 19 milioane de lei

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aplicat amenzi in valoare totala de 19. 935,15 lei, anul trecut, doar cele impuse marilor operatori din sectorul energiei electrice si al gazelor naturale insumand 11. 000 lei.

ANRE a aplicat anul trecut amenzi totale de peste 19,7 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a anuntat, astazi, ca a aplicat anul trecut amenzi totale de 19,72 milioane lei 4,24 milioane euro).

CU TOATE CA VENITURILE DIN DIVIDENDE AU URCAT CU PESTE 50% SIF Transilvania - profit in stagnare, anul trecut

Discount intre pret si Valoarea Unitara a Activului Net de 46% SIF Transilvania SIF3) a raportat un profit net de 64 milioane de lei, pentru anul 2018, nivel foarte apropiat de cel din anul anterior, cand societatea de investitii financiare cu sediul in Brasov a inregis-trat un rezultat net de 64,23 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB), la finalul saptamanii trecute.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )