Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020. Vremea se va racori in anumite zone

Playtech Playtech,
Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020. Vremea se va racori in anumite zone

Dupa doua zile de canicula si temperaturi ridicate, ANM anunta o racire a vremii in aproape toate teritoriile Romaniei, dar si o instabilitate a vremii accentuata si averse de ploaie. Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020 Pentru ziua de miercuri ANM anunta valori termice ce se vor situa usor peste cele specifice acestei perioade, . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 04 august 2020. Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza

Marti, 04 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis. Temperaturile.

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Prognoza meteo, azi, 5 august 2020. Cod galben de furtuni in 10 judete din vestul tarii

Vremea se mai raceste in vestul Romaniei, si se vor semnala averse, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina, iar antitatile de apa vor depasi 40 lmp. De altfel, ANM a emis cod galben de.

Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 2 august, vremea va fi predominant frumoasa. Meteorologii aduc vesti bune pentru romani la acest final de saptamana. Cerul va fi mai mult senin, iar valorile din termometre raman.

Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

Pentru prima zi a acestei saptamani meteorologii anunta temperaturi caniculare in toata tara, in special in zonele de sud si sud este. Cerul va fi senin, temporar innorat izolat, in special in centrul,.

Informatii ANM: Cum va fi vremea si ce temperaturi vor indica termometrele, luni, 3 august 2020

Vremea va fi calduroasa in sud, cerul va fi variabil, in general, iar ploile isi vor face simtita prezenta in nordul si centrul teritoriului. ANM: Vreme frumoasa in sud-vest, temperaturi ridicate in Capitala si ploi in nord si centru Vremea va fi calduroasa in sud si sud-est, cu cer variabil si temperaturi maxime de 32 .

Mihai Voropchievici: Horoscopul RUNELOR pentru luna august. O zodie CASTIGA si toti vor vrea in preajma ei

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna august 2020. Iata ce ii asteapta pe nativii fiecarei.

Vremea 3-6 august 2020. Dupa zile de canicula, vremea schimba foaia! Va fi racoare in aceste zone din tara

Vremea 3-6 august 2020. in regiunile vestice vremea se va racori, miercuri. Cerul va avea innorari temporar accentuate, vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, posibil grindina si cantitati mai importante de apa.

Atentionare meteo. Cod galben in aceste judete. Prognoza speciala pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmosferica, asta insemnand ploi, descarcari electrice, vijeii, precum si caderi de grindina. Atentionarea de vreme rea intra in vigoare astazi la orele 15:00 si va expira pe 6 august la orele 02:00. De asemenea, avertizarea este valabila pentru cinci judete din tara. Atentionare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )