Libnet.ro
UNICEF

15:45

Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020. Vreme calduroasa pentru weekend

Playtech Playtech,
Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020. Vreme calduroasa pentru weekend

Weekend-ul bate la usa, dar din punct de vedere termic in sudul si estul teritoriului ANM anunta temperaturi ridicate si canicula. Fenomenul va fi valabil incepand de astazi si pana sambata, 8 august. Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020 ANM a emis ieri o atentionare de canicula, astfel ca in regiunile sudice si estice . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 6 august 2020. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud-estul tarii pe suprafete mici va deveni caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in.

Prognoza meteo, azi, 07 august 2020. Vreme caniculara in majoritatea regiunilor

Vremea se mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar dupa-amiaza chiar caniculara local, in sud si sud-est. Dealtfel, potrivit informarii meteo emise de ANM pentru zilele de vineri si.

Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020. Vremea se va racori in anumite zone

Dupa doua zile de canicula si temperaturi ridicate, ANM anunta o racire a vremii in aproape toate teritoriile Romaniei, dar si o instabilitate a vremii accentuata si averse de ploaie. Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020 Pentru ziua de miercuri ANM anunta valori termice ce se vor situa usor peste cele specifice acestei perioade, .

Prognoza meteo, azi, 04 august 2020. Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza

Marti, 04 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis. Temperaturile.

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Prognoza meteo, azi, 5 august 2020. Cod galben de furtuni in 10 judete din vestul tarii

Vremea se mai raceste in vestul Romaniei, si se vor semnala averse, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina, iar antitatile de apa vor depasi 40 lmp. De altfel, ANM a emis cod galben de.

Curs valutar BNR pentru vineri, 7 august 2020. Rata medie de schimb este in permanenta fluctuatie!

Pandemia coronavirusului a avut un impact asupra economiilor mondiale, economia Romaniei fiind la fel de afectata, astfel fiind dramatic influentat si cursul BNR pentru monedele de ciruclatie internationala. Curs valutar BNR pentru vineri, 7 august 2020 Astazi vineri 7 august 2020, dupa ora 13:00, specialistii Bancii Nationale a Romaniei vor emite un nou curs valutar.

Horoscop vineri, 7 august 2020. Ce zodii au noroc la bani si in dragoste

Astazi va fi o zi cu nervii intinsi la maximum pentru nativii unei zodii. Presiunea este mare, motiv pentru care ar fi bine sa nu se enerveze pentru a nu regreta mai tarziu ce au spus ori ce au facut. Detalii despre toate zodiile puteti afla, in continuare, precum si care sunt nativii care au .

Horoscop zilnic - vineri, 7 august 2020: Nativii Taur vor primi o parte dintr-o mostenire

Nativii Berbec au probleme in dragoste, relatia lor se cam ducepe apa sambetei. in schimb,nativii Taur au noroc la bani, vor primi o mostenire. Horoscop zilnic - vineri, 7august 2020,.

Mihai Voropchievici: Horoscopul RUNELOR pentru luna august. O zodie CASTIGA si toti vor vrea in preajma ei

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru luna august 2020. Iata ce ii asteapta pe nativii fiecarei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )