Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 8 aprilie. Cand se incalzeste si in ce regiuni se anunta ploi abundente

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 8 aprilie. Cand se incalzeste si in ce regiuni se anunta ploi abundente

Nu vom scapa de ploi in urmatoarele saptamani, insa temepraturile vor fi generoase. Vremea se incalzeste pana pe 8 aprilie, conform prognozei lunare publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. Specialistii au realizat estimari pentru a doua parte a lunii martie si pentru inceputul lui aprilie. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cand se va incalzi

Vremea se va mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea mai ales in sud, centru si est, dar numai pe arii restranse vor fi.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie. De cand scapam de ploi

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 14 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekend. Vremea se schimba radical

Prognoza meteo 15 martie 2019. Meteorologii anunta vreme inchisa si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in unele regiuni. Potrivit stirimeteo. com,vineri, 15 martie2019,vremea.

VREMEA Unde revine iarna. Prognoza meteo pe weekend si saptamana viitoare

Desi suntem in luna martie, in loc sa se incalzeasca, vremea se va raci aproape in toata tara. Cum arata prognoza meteo pentru luna martie. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), vremea va fi capricioasa pana la sfarsitul lunii martie, pe data de 24 martie. Drept urmare, vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in weekend. Unde se anunta 24 de grade

Vremea se incalzeste in weekend. Sambata va bate vantul, duminica si luni vor fi temperaturi de peste 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo: Iarna face prapad. Unde se anunta ninsori si temperaturi sub pragul de inghet, in ce zone lovesc ploile

Vremea continua sa se raceasca. Abia de vineri apare soarele si incep sa creasca temperaturile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori. Vremea capricioasa se va mentine pana pe 24 martie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )