Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Prognoza meteo: Caldura se intoarce. Ce fenomene se anunta si unde mai ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Caldura se intoarce. Ce fenomene se anunta si unde mai ploua

Vremea se indreapta si ne vom bucura din nou de soare si temperaturi placute, neobisnuit de ridicate pentru data din calendar. Conform Administratiei Nationale de meteorologieANM), vineri, 15 noiembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minume intre -1 grad in depresiunile din estul Transilvaniei si 13 grade pe litoral si in zona de deal a Banatului. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni. Temperaturi sub pragul de inghet, ploi si fenomene extreme

Vremea capricioasa urmeaza sa isi spuna cuvantul, in urmatoarea perioada. Vor urma temperaturi sub pragul de inghet, ploi, dar si fenomene extreme, anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni Conditiile termice se vor pastra in general bune in intregul teritoriu, dar exista si sanse .

Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala. Meteorologii tocmai au facut anuntul

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada si au stabilit cand ar trebui sa cada primii fulgi de nea. Cand vin ninsorile in Capitala? Specialistii meteo au facut anuntul. Prognoza meteo. Cand vin ninsorile in Capitala? in Romania, temperaturile vor scadea, treptat, din 27 noiembrie, conform anuntului facut de specialistii de la Administratia Nationala .

Prognoza meteo. Vremea in weekend se schimba radical

Prognoza meteo pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre.

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimba. Anunt important de la ANM, dupa temperaturile anormale

Temperaturile urmeaza, din nou, sa sufere modificari, pentru ca vor ne asteapta valori cu mult mai scazute fata de cum ne-am obisnuit in ultimele zile. Mai mult, de joi, vor urma foarte mari schimbari din punct de vedere meteorologic, pentru teritoriul intregii tari. Specialistii ANM au facut un anunt cat se poate de important legat .

Prognoza meteo: Cand vine frigul. Unde lovesc ploile si in ce zone se anunta temperaturi sub pragul de inghet

Vreme neobisnuit de calda vom avea in urmatoarele zile. Pana in jurul datei de 21 noiembrie, valorile de temperatura vor fi cu 8. 10 grade peste mediile multianuale. Astfel, maximele diurne se vor incadra, in medie, intre 12 si 21 de grade, cel mai cald in Muntenia. O racire a vremii este prognozata din data de 22 noiembrie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 noiembrie. Veste neasteptata de la meteorologi. Unde va ploua?

Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime intre 1.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 16 noiembrie. Veste incredibila pentru jumatatea lunii noiembrie

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice si la munte unde cerul va fi mai mult senin. in sudul si estul tarii, in zonele joase de relief, cerul va.

VREMEA. Prognoza meteo 13 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice datei. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai accentuate in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )