Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prognoza meteo: Cand scapam de canicula. Unde se anunta vijelii si in ce zone se racoreste de maine

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de canicula. Unde se anunta vijelii si in ce zone se racoreste de maine

Vremea va continua sa fie caniculara azi in sudul si vestul tarii unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius, transmite Administratia Nationala de MeteorologieANM). De maine insa, temperaturile incep sa scada usor. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand incepe toamna. Unde se racoreste si ce zone vor fi devastate de furtuni. Cat de mult va ploua

Dupa potopul de caldura, vremea incepe sa se racoreasca. Probabilitatea de aparitie a ploilor in general slabe, posibil insotite de descarcari electrice va fi mai ridicata intre 5-7 septembrie in toata tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a dat publicitatii estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in urmatoarele doua saptamani, adica pana pe 8 septembrie.

Prognoza meteo ANM pentru 27 august. Ce anunta specialistii?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de marti, 27 august. Care sunt maximele si minimele indicate in toate regiunile Romaniei si cum va fi vremea in Bucuresti? Iata ce anunta specialistii, dupa codul portocaliu de vijelii si grindina din cursul zilei de ieri! Prognoza ANM pentru marti, .

VREMEA in weekend: PROGNOZA METEO pentru sambata si duminica

Prognoza meteo pentru vineri,30august. Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara local in vestul si in sud-vestul tarii, unde si disconfortul termic se va mentine ridicat, iar.

Prognoza meteo pentru perioada 26 august 8 septembrie. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Anuntul ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni prognoza meteo pentru perioada 26 august - 8 septembrie 2019. Prognoza meteo in Banat - in primele zile, vremea va fi calduroasa, local.

Prognoza meteo: Cat mai tine vara si unde se anunta vreme de toamna. Ce zone vor fi lovite de ploi devastatoare

Vremea se anunta torida la sfarsitul verii. Caldura sufocanta ne va mai da batai de cap cateva zile. Luni, Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta maxime de 35 de grade, iar seara, averse in vestul si nord-vestul teritoriului. Pana pe 23 septembrie, conform prognozei, lovesc ploile, dar mai sunt si cateva zile bune de plaja.

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc timp de patru zile

Meteorologii au emis, luni, o informare de canicula si disconfort termic, asociate cu perioade de instabilitate atmosferica, valabila in intervalul 27 - 29 august, la nivelul intregii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. De cand se intorc ploile?

ANM a publicat si prognoza lunara, valabila pana pe 23 septembrie. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata.

Vremea calduroasa va persista. Prognoza meteo pana sambata

Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara joi in sudul si in vestul tarii, unde dupa-amiaza disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si izolat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )