Libnet.ro
UNICEF

23:00

Prognoza meteo: Cand scapam de ploi. Unde se asteapta ninsori si cat cresc temperaturile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand scapam de ploi. Unde se asteapta ninsori si cat cresc temperaturile

Gradele vor urca treptat in termometre in urmatoarele trei zile, dar nu scapam nici de ploi. in primele zile ale saptamanii vitoare, vremea va fi instabila, astfel ca vor fi intervale in care temporar va ploua. Maximele vor ajunge pana la 23 de grade, transmite Administratia Nationala de MeteorologieANM)ANM. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo 22 aprilie 20 mai: Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie 20 mai 2019. Pana dupa Paste, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal in aceasta perioada a anului, insa vremea se va incalzi incepand cu primele zile ale lunii mai. Prognoza meteo 22-29 aprilie. Vreme instabila de Paste Valorile termice [] .

Prognoza meteo 23 aprilie 20 mai: Cum va fi vremea de Paste si de 1 Mai

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 23 aprilie 20 mai 2019. Pana dupa Paste, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod normal in aceasta perioada a anului, insa vremea se va incalzi incepand cu primele zile ale lunii mai. Prognoza meteo 23-29 aprilie. Vreme instabila de Paste Valorile termice [] .

Vremea in week-end. ANM a schimbat prognoza meteo

Administratia Nationala de Meteorologie a schimbat prognoza meteo pentru week-end. Din pacate, de Florii vremea va fi instabila si ploile isi vor face simtita prezenta mai ales in jumatatea de nord a tarii. Temperaturile vor fi mai scazute decat sunt in mod normal in aceasta perioada a anului. Vremea este mai racoroasa in aceasta perioada [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii. De cand scapam de ploi

Luni, 22 aprilie, vor fi innorari in cea mai mare parte a tarii si temporar va ploua, ziua in nord-vest si centru si pe arii mai restranse in rest, iar noaptea local in vest, sud-vest si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 20-21 aprilie. Cum trebuie sa se pregateasca oamenii de Florii

Meteorologii au anuntat prognoza pentru weekened, cand cade sarabotarea de Florii. Potrivit prognozei pentru weekendul 20-21 aprilie, se asteapta ploi si temperaturi normale.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 aprilie. Ploile vor cuprinde toate regiunile

Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor, mai accentuate in jumatatea de est a tarii, unde vor fi ploi si sub forma de aversa, pe arii extinse in cursul zilei si in restrangere.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului in nordul, nord-estul si centrul tarii, precum si la munte, unde va ploua in general slab cantitativ, iar la altitudini mari vor fi precipitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )