Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. in ce zone va fi cel mai cald

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. in ce zone va fi cel mai cald

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud si in est, pe suprafete mici va fi canicula, iar disconfortul termic ridicat. Pana pe 31 august, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), va fi foarte calde, iar ploile si furtunile se intorc dupa jumatatea lunii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Arsita se intoarce. Unde va fi parjol, in ce zone se racoreste

Caldura sufocanta se intoarce in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar spre seara in vestul si nordul tarii instabilitatea atmosferica se accentuaza. Meteorologii anunta pana la sfarsitul saptamanii temperaturi desebit de ridicate si disconfort termic accentuat.

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Coronavirus: Peste 1.000 de infectii in Germania, cel mai mare numar din ultimele trei luni Testarea obligatorie a celor care sosesc din zonele de risc incepe sambata

Germania a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de infectii zilnice cu coronavirus in ultimele trei luni, potrivit Institutului Robert Koch, ministrul sanatatii german anuntand ca testarea obligatorie a calatorilor sositi din zone de risc va incepe de sambata, relateaza dpa si Agerpres.

7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii

A trecut mai bine de o jumatate de an de cand Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este greu sau imposibil de gasit in farmacii. in plina pandemie de coronavirus, Euthyrox a reusit performanta sa devina cel mai cautat medicament din Romania. in timp ce pacientii si rudele lor cauta in continuare solutii disperate pe cont propriu, ajungand sa cumpere medicamentul de pe piata neagra chiar si la pret de 10 ori mai mare, potrivit asociatiilor de pacienti, autoritatile par sa nu aiba inca nicio solutie.

Cel mai gustos si mai cremos guacamole. Reteta lui Adrian Hadean

Celebrul bucatar Adrian Hadean ne invata cum sa facem cel mai gustos si mai cremos guacamole! Reteta este una simplu de facut, cu ingrediente putine, dar rezultatul este unul spectaculos. Iata care sunt ingredientele pentru cel mai gustos guacamole Adultii vor adora reteta de guacamole, copiii se vor indragosti la prima gustare, asa ca trebuie .

Cel mai bun sirop de menta. Reteta simpla si naturala, pas cu pas

O varianta care ar putea inlocui cu succes sucurile pe timp de vara este cea a siropului de menta. Siropul de menta este usor de preparat si este un deliciu ce poate fi servit pe timp de vara, dar si iarna. in plus, este foarte sanatos. Acesta este cel mai bun sirop de menta. Cum .

Violeta Alexandru: PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei. Resurse a avut, dar si-a batut joc de banii publici (VIDEO)

PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei, a declarat Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, la lansarea campaniei de strangere a semnaturilor necesare pentru candidatura lui.

Pretul petrolului Brent a atins ieri cel mai ridicat nivel de la inceputul lunii martie

Contractele futures pentru petrolul Brent au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel atins de la inceputul lunii martie, sustinute de sperantele ca politicienii fac progrese in negocierile referitoare la noul pachet de masuri de stimulare a economiei americane si cele privind limitarea raspandirii noului coronavirus.

Cel mai ieftin city break de 5 stele poate fi facut la doar 120 km de Bucuresti si costa 60 de euro

Pe malul Dunarii, la Silistra, la doar o ora si jumatate de mers cu masina de Bucuresti, romanii pot face cel mai ieftin city break de 5 stele. Nu costa decat 60 de euro, oferta incluzand cazare pentru doua nopti la un hotel de cinci stele pentru un cuplu. in acest pret sunt incluse micul dejun, cina si accesul a piscina hotelului Danube oferta Danube Family).

Noul telefon Google, cel mai bun din lume, la banii astia: de ce este special Google Pixel 4a

Dupa cateva luni de speculatii pe marginea acestui subiect, Google Pixel 4a a fost dezvaluit oficial de Google. Dincolo de faptul ca zvonurile sunt adevarate, s-ar putea sa fie cel mai bun din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )