Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Canicula se intoarce. Unde se mai anunta furtuni si ploi violente

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Canicula se intoarce. Unde se mai anunta furtuni si ploi violente

Desi vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, astfel incat acestea se vor mai semnala, trecator si pe arii restranse, in regiunile sudice si in zona de munte, unde si innorarile vor fi temporar accentuate, vremea se incalzeste. Spre sfarsitul saptamanii revine canicula. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie: ANM anunta o incalzire usoara a vremii

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta o incalzire usoara a vremii la nivelul intregii tari. Vor mai fi averse si descarcari electrice in unele zone, iar temperaturile vor avea valori cuprinse intre 22 si 32 de grade Celsius. Prognoza meteo miercuri, 17 iulie Dupa mai multe zile in care valorile .

Prognoza METEO pentru 15, 16, 17 si 18 iulie: Ploi in toata tara

Vremea va fi instabila si vor fi perioade cu innorari accentuate, ziua in special in zonele de deal si de munte, precum si in sudul, vestul, centrul si nordul tarii unde se vor semnala averse ce vor avea si.

Prognoza meteo 16 iulie. Scapam de ploi, dar nu si de temperaturi scazute

Marti, 16 iulie, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, dar valorile termice vor fi in continuare sub cele caracteristice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales ziua, can.

Prognoza meteo 15 iulie. Vesti crunte de la meteorologi

Luni, 15 iulie, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in regiunile estice, sud-estice si centrale,.

Rasturnare de situatie: Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani! SURPRIZE in perioada 15-28 iulie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prgonoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Regimul termic pentru perioada 15 - 28 iulie va fi unul oscilant, cu o incalzire semnificativa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )