Libnet.ro
UNICEF

00:06

Prognoza meteo: Canicula in sudul si estul tarii, pana sambata (VIDEO)

B1 B1,
Prognoza meteo: Canicula in sudul si estul tarii, pana sambata (VIDEO)

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis o informare de canicula valabila pentru urmatoarele 3 zile. Temperaturile se vor apropia de 40 de grade in sudul si estul. continuă pe B1

Trei zile de canicula in sudul si estul tarii. Bucurestiul va fi si el afectat

Meteorologii anunta trei zile de canicula in sudul si estul tarii. Temperaturile vor urca la 37 de grade.

Prognoza meteo, azi, 6 august 2020. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud-estul tarii pe suprafete mici va deveni caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in.

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Prognoza meteo: Vremea, la extreme in Romania. Unde revine canicula si in ce regiuni ploile fac prapad

Sudul tarii continua sa fie parjolit de canicula si in urmatoarele zile, iar in regiunile vestice se intorc ploile si furtunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. in ce zone va fi cel mai cald

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud si in est, pe suprafete mici va fi canicula, iar disconfortul termic ridicat. Pana pe 31 august, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), va fi foarte calde, iar ploile si furtunile se intorc dupa jumatatea lunii.

Prognoza meteo: Arsita se intoarce. Unde va fi parjol, in ce zone se racoreste

Caldura sufocanta se intoarce in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar spre seara in vestul si nordul tarii instabilitatea atmosferica se accentuaza. Meteorologii anunta pana la sfarsitul saptamanii temperaturi desebit de ridicate si disconfort termic accentuat.

Vremea rea loveste Romania. Prognoza METEO ANM! Unde se anunta furtuni puternice

Cod galben de vreme rea! Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de instabilitate atmosferica pentru vestul tarii, valabil in perioada 5 august, ora 15. 00 - 6 august, ora 2.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Unde se anunta furtuni puternice si cat va ploua

Desi se anunta vreme calda, caniculara in unele zone din sud, la sfarsitul saptamanii, vremea rea loveste Romania. Conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 16 august, temperaturile vor inregistra o scadere si sunt posibile ploi in toata tara.

Prognoza meteo pe toata luna august. ANM anunta patru saptamani de foc. Cand vin ploile

Asa cum se numeste si popular, luna august va fi una de foc in ce priveste temperaturile. Prognoza publicata de ANM arata ca zilele care urmeaza vor fi foarte calduroase, cu temperaturi peste mediile perioadei.

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2015 seconds )