Libnet.ro
UNICEF

06:30

Prognoza meteo: Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata

B1 B1,
Prognoza meteo: Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru Banat, Crisana, vestul Olteniei si in zona Carpatilor Occidentali. Mai. continuă pe B1

Cod galben de vijelii in 10 judete din partea de vest a tarii, pana miercuri la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de marti, ora 16. 00, pana mieruri ora 12. 00, in 10 judete din partea de vest a tarii.

Prognoza meteo, azi, 01 august 2020. Este asteptata vreme extrema

Sambata, 01 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi extrema in acest sfarsit de saptamana in Romania. ANM a emis un cod galben de canicula.

Atentionare meteorologica nowcasting: Cod galben de vant puternic in 3 judete

Administratia Natioanla de Meteorologie a emis mai multe atentionari de vreme severa imediata. Estecod galben de vant puternic in judetul Caras-Severin, Timis si Sibiu. Cod galben de.

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Prognoza meteo: Arsita se intoarce. Unde va fi parjol, in ce zone se racoreste

Caldura sufocanta se intoarce in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar spre seara in vestul si nordul tarii instabilitatea atmosferica se accentuaza. Meteorologii anunta pana la sfarsitul saptamanii temperaturi desebit de ridicate si disconfort termic accentuat.

Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

Pentru prima zi a acestei saptamani meteorologii anunta temperaturi caniculare in toata tara, in special in zonele de sud si sud este. Cerul va fi senin, temporar innorat izolat, in special in centrul,.

Prognoza meteo pe toata luna august. ANM anunta patru saptamani de foc. Cand vin ploile

Asa cum se numeste si popular, luna august va fi una de foc in ce priveste temperaturile. Prognoza publicata de ANM arata ca zilele care urmeaza vor fi foarte calduroase, cu temperaturi peste mediile perioadei.

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: Temperaturi peste 30 de grade si multe zile cu averse

Temperaturile vor depasi 30 de grade in urmatoarele doua saptamani, cu exceptia zilei de 5 august, cand vremea va fi racoroasa. Sunt posibile ploi aproape in fiecare zi, potrivit prognozei meteo pe 2 saptamani publicate luni, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )