Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea. Unde sunt asteptate ninsori, cat de frig se face si in ce regiuni ploile fac ravagii

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum se anunta vremea. Unde sunt asteptate ninsori, cat de frig se face si in ce regiuni ploile fac ravagii

Vremea rea continua si duminica. Meteorologii anunta ploi in majoritatea regiunilor, lapovita si ninsori in zonele montane. Temperaturile scad, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se raceste n toata tara, n Bucuresti vor fi maxim 9 grade

Vremea se raceste in acest weekend, cand vor fi temperaturi ce nu vor depasi 9 grade Celsius in Bucuresti, sau 14 grade in Oltenia, informeaza reprezentantii ANM. Meteorologii spun insa ca temperaturile sunt normale pentru inceputul lunii martie.

Prognoza meteo: Vreme calda saptamna viitoare, cu temperaturi de pna la 18 grade

Meteorologii anunta vreme deosebit de calda pentru zilele urmatoare, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Vant si ploi slabe sunt asteptate in anumite zone ale tarii si in Capitala, insa vremea se va mentine frumoasa, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Se strica vremea in weekend. Ce anunta meteorologii

Vremea se strica in weekend, cand vor fi temperaturi ce nu vor depasi 9 grade Celsius in Bucuresti, sau 14 grade in Oltenia, iar precipitatiile isi vor face aparitia in mai multe regiuni, au anuntat reprezentantii ANM. Meteorologii spun insa ca temperaturile sunt normale pentru inceputul lunii martie.

Prognoza meteo: Prapad in luna martie. Unde lovesc ploi puternice, in ce zone se anunta ninsori si cat cresc temperaturile

Luna martie aduce precipitatii puternice in toata tara, iar la munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru intervalul 25 februarie-10 martie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-10 martie. Scapam sau nu de ninsori?

Prognoza meteo ANM aduce vesti foarte neplacute pentru intraga tara. Luna martie soseste cu precipitatii puternice in toata tara. La munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia.

VREMEA. Prognoza meteo pentru ultima zi de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru joi o vreme calda, mai ales in zona Moldovei, unde temperaturile vor marca o crestere semnificativa fata de ziua precedenta, cu pana la 9-10 g.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 2-3 martie. Vremea va fi racoroasa si sunt anuntate precipitatii

Sunt vesti foarte bune din partea meteorologilor saptamana viitoare. Vor fi aproximativ 24 de grade, iar in Capitala trece de 20 de grade. Sambata vremea va fi mai racoroasa si cu un aspect destul de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie. Cum va fi prima zi de primavara

Vineri, 1 martie, in sud-vestul si sudul tarii vremea va fi calda pentru inceputul lunii martie, iar in rest valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta. Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 28 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 28 februarie, vremea se va incalzi, astfel in cea mai mare parte a tarii se vor inregistra valori termice peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 2-3 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Sambata, 2 martie,vremea se va raci, astfel incat valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei, usor mai scazute in nord-estul tarii. Astfel, temperaturile maxime vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )