Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cum va fi vremea. Ce ne asteapta dupa data de 14 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea. Ce ne asteapta dupa data de 14 noiembrie

Vremea se strica in toate regiunile. O scadere a temperaturilor este prognozata de meteorologi dupa data de 14 noiembrie, insa regimul termic se va mentine ridicat pentru luna noiembrie. Joi si vineri, ploile pun stapanire pe toate regiunile. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo, joi, 14 noiembrie. Vremea se schimba. Anunt important de la ANM, dupa temperaturile anormale

Temperaturile urmeaza, din nou, sa sufere modificari, pentru ca vor ne asteapta valori cu mult mai scazute fata de cum ne-am obisnuit in ultimele zile. Mai mult, de joi, vor urma foarte mari schimbari din punct de vedere meteorologic, pentru teritoriul intregii tari. Specialistii ANM au facut un anunt cat se poate de important legat .

Prognoza meteo. Vremea in weekend se schimba radical

Prognoza meteo pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 noiembrie. Veste neasteptata de la meteorologi. Unde va ploua?

Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime intre 1.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile?

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru doua saptamani. Iata cum va fi vremea pe regiuni: VREMEA. BANAT incepand din 12 noiembrie si continuand in cea.

Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni. Temperaturi sub pragul de inghet, ploi si fenomene extreme

Vremea capricioasa urmeaza sa isi spuna cuvantul, in urmatoarea perioada. Vor urma temperaturi sub pragul de inghet, ploi, dar si fenomene extreme, anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Prognoza meteo, pana pe 21 noiembrie, pe regiuni Conditiile termice se vor pastra in general bune in intregul teritoriu, dar exista si sanse .

Prognoza meteo pentru aceasta saptamana. Ce se intampla la mijlocul lunii noiembrie, dupa temperaturile ridicate. Anomalie meteo

Specialistii Sever Weather au anuntat ce se va intampla la mijlocul lunii noiembrie, dupa temperaturile ridicate. De ce vreme vom avea parte in aceasta saptamana? Ce se intampla la mijlocul lunii noiembrie, dupa temperaturi ridicate? Conform prognozei realizate de severe-weather. eu, ne vom infrunta cu o anomalie meteo, ce va afecta Romania si tari din Europa .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 noiembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Desi valorile termice vor fi in scadere in toata tara, se vor mentine cu mult peste cele normale la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 19 grade, iar cele minime intre 5 si.

VREMEA. Prognoza meteo 13 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice datei. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai accentuate in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 noiembrie. Vesti incredibile de la meteorologi

Valorile termice, in crestere fata de intervalul anterior, se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie, maximele urmand a se incadra intre 15 si 24.

Prognoza meteo: Cand vine frigul. Unde lovesc ploile si in ce zone se anunta temperaturi sub pragul de inghet

Vreme neobisnuit de calda vom avea in urmatoarele zile. Pana in jurul datei de 21 noiembrie, valorile de temperatura vor fi cu 8. 10 grade peste mediile multianuale. Astfel, maximele diurne se vor incadra, in medie, intre 12 si 21 de grade, cel mai cald in Muntenia. O racire a vremii este prognozata din data de 22 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )