Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminica, 17 februarie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea duminica, 17 februarie

In acest weekend temperaturile vor creste, mai ales duminica, cand va fi cel mai cald. Vor ajunge pana la 13-24 grade, izolat 15-16 grade Celsius in Moldova, partea de nord a Munteniei, in Oltenia, unde sunt asteptate aceste temperaturi. Foarte cald va fi in toata tara. Meteorologii avertizeaza insa ca de saptamana viitoare se face frig si sunt posibile precipitatii. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo in weekendul 16-17 februarie. De cand se incalzeste vremea

Sambata, 16 februarie, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei in regiunile estice si nord-vestice, dar numai cu totul izolat si trecator va ploua.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 16-17 februarie. Meteorologii anunta temperaturi de primavara

Dunarea joaca duminica, 17 februarie, in deplasare cu FC Voluntari

In runda a 24-a a sezonului regulat al ligii I Betano, Dunarea va juca in deplasare cu ultima clasata, FC Voluntari, partida fiind programata pe arena Anghel Iordanescu din Voluntari duminica, 17 februarie, de la ora 15.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pana pe 24 februarie. Regiunile in care se incalzeste

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pana pe data de 24februarie 2019. BANAT in prima zi de prognoza vremea va fi calda pentru aceasta data, cu o medie a temperaturilor.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea pana pe 24 februarie. in ce regiuni fac ravagii ploile si ninsorile, cand se incalzeste

Meteorologii prognozeaza pana pe 24 februarie o vreme schimbatoare, cu treceri de la valori termice maxime de 10-12 grade la temperaturi de cel mult 3-4 grade Celsius. Ploile si ninsorile vor fi prezente in aproape toata tara, atat in primele trei zile din aceasta saptamana, cat si dupa 20 februarie, dar in cantitati moderate, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Cum va fi vremea vineri, 15 februarie

Vremea incepe sa se incalzeasca usor vineri, 15 februarie, chiar daca precipitatiile slabe vor mai aparea in unele regiuni. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), innorari, ploi si lapovita se vor semnala in sudul si estul tarii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 14 februarie, vremea va fi in general normala sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -3 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo 13 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 13 februarie, valorile termice se vor situa in jurul mediilor caracteristice perioadei in cea mai mare parte a tarii, doar usor mai coborate in centru, iar noaptea si in sud. Vor fi.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea sambata, 16 februarie

Norii se mai risipesc sambata in aproape toata tara, iar mercurul va urca in termometre pana la 10 grade. Meteorologii anunta ceata dimineata si seara, pe spatii mici, in zonele joase de relief.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pana sambata

Vremea va fi in general normala sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -3 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi partial noros in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )