Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se raceste in urmatoarele zile; precipitatii in toata tara intre 27 si 30 octombrie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se raceste in urmatoarele zile; precipitatii in toata tara intre 27 si 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie. continuă pe Hotnews

PROGNOZA METEO Vreme rece in urmatoarele doua saptamani. Va ploua zilnic in toata tara in perioada 27 - 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie.

Temperaturile scad pana la 0 grade. ANM a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi.

Prognoza INHGA: Debitul Dunarii, in scadere in urmatoarele zile. Valorile sunt sub media multianuala

Debitul Dunarii la intrarea in tara sectiunea Bazias) va fi in scadere 2700 m3/s), in urmatoarele zile, se arata in prognoza hidrologica realizata de specialistii de la Institutul National de Hidrologie si Gosporarire a ApelorINHGA). De altfel, pe tot sectorul, aval de Portile de Fier, debitele vor fi in scadere.

Prognoza meteo: vine iarna grea peste Romania. Cat de frig se anunta si cand loveste urgia, cum va fi in ianuarie

Avertismentele specialistilor in meteorologie cu privire la iarna grea care se anunta in urmatoarele luni devin tot mai serioase. Vom avea parte de fenomene severe, cu episoade de ger, posibile ninsori abundente si cel putin doua viscole.

Prognoza meteo: frigul loveste Romania. Unde scad temperaturile si cu 15 grade, cand se anunta ploi si ninsori

Dupa vremea anormal de calda pentru mijlocul lunii octombrie, vine frigul. Vremea va intra in proces de racire, incepand dinspre regiunile vestice, de unde vor incepe precipitatiile in noaptea de duminica spre luni.

Se intorc ploile. Prognoza meteo pentru acest weekend

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pana sambata, urmand ca de duminica temperaturile sa scada si sa-si faca aparitia ploile. Vineri, vremea se va mentine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )