Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prognoza meteo: Furtuni violente in toata tara. Unde loveste grindina si cand se opresc ploile torentiale

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Furtuni violente in toata tara. Unde loveste grindina si cand se opresc ploile torentiale

Furtunile violente fac prapad in toata tara. Vremea se mentine in continuare instabila. Se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice si caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, local si in regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 27 de grade. continuă pe Adevărul

VREMEA. Furtuni violente in toata tara. Unde loveste grindina si cand se opresc ploile torentiale

Furtunile violente fac prapad in toata tara. Vremea se mentine in continuare instabila. Se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice si caderi de grindina. Vantul va sufla slab si.

Prognoza meteo: unde se anunta furtuni si grindina si cand se opresc ploile torentiale

Furtunile violente fac prapad in toata tara. Vremea se mentine in continuare instabila. Se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice si caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, local si in regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 27 de grade.

Prognoza meteo, azi, 23 mai. Alerta meteorologilor se extinde: vijelii, ploi si grindina

Prognoza meteo pentru 23 mai anunta vijelii, ploi si grindina, fenomene meteorologice care se vor manifesta pana vineri, 24 mai, la ora 22:00. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat avertizarea meteo de vreme rea, care este valabila pentru toate regiunile tarii. Prognoza meteo: Instabilitate atmosferica si ploi abundente in intervalul mentionat vor fi perioade [] .

Ploi si vijelii, pana vineri seara, in aproape toata tara - informare ANM

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata si ploi, valabila de joi, ora 12. 00, pana vineri ora 22. 00 in aproape toata tara.

Prognoza meteo: Romania, spulberata de furtuni violente. Ce se anunta pana pe 2 iunie, unde lovesc fenomenele extreme

Vremea rea face ravagii si in aceasta saptamana. Se vor inregistra ploi, descarcari electrice, vijelii si grindina in cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramures, nordul si vestul Moldovei, Oltenia si in nordul si nord-vestul Munteniei. Pana pe 2 iunie, meteorologii nu vin cu vesti bine, vom avea parte de aceleasi fenomene violente.

Alerta meteo: Vreme instabila in aproape toata tara pana sambata

Cerul va fi variabil, cuinnorari temporar accentuate in vestul, nord-vestul si partial in centrul tarii, unde local se vor semnala averse si doar trecator si izolat descarcari electrice. Pe.

Izbucneste RAZBOIUL, iar un CUTREMUR APOCALIPTIC loveste pamantul! Detalii despre PROFETIA care iNGROZESTE toata tara

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an. Dupa scrierile lui, anul 2019 va aduce un razboi apocaliptic, o noua raspandire a terorismului, inundatii in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 mai. Ploi si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general instabila in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, unde innorarile temporar vor fi accentuate si local se vor semnala averse si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 22 mai. Vreme in general instabila

Miercuri, 22 mai, vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane unde, mai ales in cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )