Libnet.ro
UNICEF

14:15

Prognoza meteo: Iarna face prapad. Unde se anunta ninsori si temperaturi sub pragul de inghet, in ce zone lovesc ploile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Iarna face prapad. Unde se anunta ninsori si temperaturi sub pragul de inghet, in ce zone lovesc ploile

Vremea continua sa se raceasca. Abia de vineri apare soarele si incep sa creasca temperaturile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana la sfarsitul saptamanii vom avea parte de vreme rece, ploi si ninsori. Vremea capricioasa se va mentine pana pe 24 martie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Unde se anunta ninsori si ger, in ce zone vremea rea va face prapad

Vremea se schimba radical saptamana viitoare. Meteorologii anunta un nou val de ger si ninsori la munte. Temperaturile scad si cu 10 grade. Racirea considerabila a fost anuntata de Romica Jurca, meteorologul Romania TV.

Prognoza meteo: Unde se intoarce iarna. Ce zone vor fi lovite de ninsori, cat de frig se face si unde se anunta ploi abundente

Un episod de iarna severa loveste Romania la mijlocul lunii martie. Vremea continua sa se raceasca, la munte sunt anuntate ninsori, ia in restul teritoriului, ploi si lapovite. Vantul nervos va face ravagii in toate zonele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 martie. Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde mai ales in a doua parte a zilei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )