Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat de frig se face si cum va fi vremea de Florii

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat de frig se face si cum va fi vremea de Florii

Nu scapam de vreme rea in urmatoarea saptamana. Meteorologii anunta ploi, lapovita, ninsori si foarte frig. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), regimul termic va fi foarte scazut, asemanator zilelor de iarna, nicidecum perioadei in care ne aflam. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vreme calda, dar nu scapam de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va incalzi treptat, dar ploile vor fi in continuare prezente in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile se vor situa sub media normala din aceasta perioada a anului. Luni, soarele va iesi dintre nori si va mai ploua doar izolat in sudul tarii, [] .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 aprilie. Temperaturi scazute pentru aceasta perioada

Nu scapam de ploi nici in perioada urmatoare, iar temperaturile sunt tot mai scazute. Iata cum arata prognoza meteo pentru luni. 15 aprilie. Vremea se va ameliora sub aspectul.

ALERTA METEO: Uluitor! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Miercuri va fi o atmosfera instabila in toata tara. INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRACAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR GALERIE FOTO) Prognoza meteo anunta ploi insemnate.

VREMEA de Florii si de Paste. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Caldura se lasa asteptata

VREMEA de Florii si de Paste BANAT Pe tot parcursul intervalului de prognoza temperatura aerului va creste usor si treptat, astfel incat maximele diurne se vor situa, in medie, intre 14 grade la inceputul.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Prognoza meteo nu aduce inca acele zile cu soare generos, asteptate de toti cei care vor sa petreaca mai mult timp in natura. insa, din fericire, ploile vor bate in retragere in primele doua zile ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )