Libnet.ro
UNICEF

15:01

Prognoza METEO pentru 10, 11, 12 si 13 august

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO pentru 10, 11, 12 si 13 august

Temperaturile sunt in continuare ridicate, iar vremea va fi deosebit de calda in aproape toate regiunile tarii, astfel termometrele vor indica temperaturi de pana la 34 de grade Celsius. Cerul va fi senin in. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Nu scapam de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 6 august, prognoza meteo pentru perioada 6-19 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate.

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi frumoasa, dar calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar unele innorari, averse si posibil descarcari electrice se vor semnala izolat, mai ales in zonele montane.

VREMEA. Prognoza meteo pe 10 august: Calduri mari, dar nu scapam nici de ploi

Vremea va fi in continuare calduroasa in toata tara. in Bucuresti se vor inregistra 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar unele innorari, averse si posibil descarcari electrice se.

Prognoza meteo. Pentru doua saptamani, caldurile de peste 30 de grade nu parasesc Romania. Ploi razlete, mai frecvente dupa jumatatea lunii august

Conform estimarilor facute de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in urmatoarele doua saptamani, Romania va fi ceva mai ferita de temperaturile de peste 35 de grade Celsius, insa se vor inregistra temperaturi care vor depasi adeseori 30 de grade Celsius, in mai toate regiunile tarii. Spre sfarsitul intervalului, temperaturile vor intra in scadere si ploile isi vor face simtita prezenta din ce in ce mai mult.

Prognoza meteo: Ploile puternice lovesc din nou. Unde se anunta furtuni violente, ce regiuni vor fi afectate de fenomenele extreme si cand se indreapta vremea

Caldura sufocanta, dar si ploi, insotite de grindina si descarcari electrice. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile. Specialistii ANM anunta ca saptamana incepe cu ploi in nordul tarii, nelipsite in aceasta vara, care ulterior se extind si in restul tarii. De alfel, precipitatiile nu lipesc toata luna august.

Alerta METEO: Autoritatile au anuntat OFICIAL cum va fi vremea in minivacanta de Sfanta Maria! Vestea i-a luat prin surprindere pe romani...

ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada 6-19 august, in mai multe regiuni din tara, in cea mai mare parte a teritoriului, vremea fiind mai calda decat de obicei. Astfel, ploile vor aparea doar pe arii.

HOROSCOP. Mantra fiecarei zodii pentru saptamana 6-12 august 2018. Berbecii isi urmaresc scopul cu tenacitate

Mantra saptamanii. Iata mantra pentru fiecare zodie in saptamana 6-12 august 2018, o saptamana in care vom avea 7 astre retrograde o data cu intrarea si a lui Uranus in miscare retrograda pana in ianuarie 2019.

Prognoza meteo: Arsita parjoleste Romania. Unde se anunta ploi, cand se racoreste, ce regiuni scapa de furtuni

Vreme desoebit de calda in urmatoarele doua saptamani, cu precipitatii putine, insa vor fi cateva zile in care temperaturile vor scadea. Administratia Nationala de MateorologieANM) a actualizat previziunile pentru urmatoarele saptamani. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia.

FOTOGALERIE Romnii din diaspora, numiti ,,hoti, curve si cersetori de un sef de institutie publica din Vrancea, se ntorc acasa pentru protestul din 10/11 august

Romani plecati la munca in Anglia, Italia, Belgia si alte tari europene au decis sa se intoarca acasa pentru protestul anuntat pe data de 10 august. Miscarea poarta numele ,,Diaspora vine la Bucuresti si s-a organizat pe pagina de Facebook Diaspora Europeana cu luni in urma.

FOTOGALERIE Romnii din diaspora, numiti hoti, curve si cersetori de un sef de institutie publica din Vrancea, se ntorc acasa pentru protestul din 10/11 august

Romani plecati la munca in Anglia, Italia, Belgia si alte tari europene au decis sa se intoarca acasa pentru protestul anuntat pe data de 10 august. Miscarea poarta numele Diaspora vine la Bucuresti si s-a organizat pe pagina de Facebook Diaspora Europeana cu luni in urma.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )