Libnet.ro
UNICEF

11:02

Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea

Vremea este deosebit de calda in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile scad semnificativ saptamana viitoare. Sambata si duminica este o vreme stabila, sub aspectul precipitatiilor, si. continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Cassandra pentru toata saptamana 25-31 martie 2019. Taurii se implica in activitatile tinerilor, Leii isi trezesc ambitia

Cunosctul astrolog Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 25-31 martie 2019. 04: Va doriti sa va stabiliti un obiectiv si va puneti.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 martie. Veste uluitoare de la meteorologi

Sambata, 23 martie, vremea va fi in continuare in general frumoasa, iar valorile termice vor fi, in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 martie. Vestile bune inca se mai lasa asteptate

Joi, 21 martie, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Ziua, innorarile vor persista in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Transilvaniei, unde pe arii restranse va mai ploua.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 martie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii, slabe cantitativ, ploi la nivel.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 martie. Vesti bune de la meteorologi, dar nu scapam de ploi

Vineri, 22 martie, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si partial in.

Prognoza meteo: Vremea se mentine calda in weekend. Ploi saptamana viitoare si temperaturi mai scazute

Meteorologii anunta o vreme in general frumoasa sambata si duminica in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni si marti, temperaturile vor scadea, revenind la normalul pentru ultima decada a lunii martie, transmite Mediafax.

Vremea se schimba dramatic saptamana viitoare. Dupa soare in weekend, urmeaza ninsori si frig

Temperaturile vor fi ridicate de sambata pana la inceputul saptamanii viitoare. De marti, temperaturile scad, ajung temperat negative noaptea, cu probabilitatea de a se transforma ploile in lapovita si ninsoare, nu numai in zonele de munte, a transmis meteorologul Gabriela Bancila, de la Agentia Nationala de Meteorologie ANM), pentru Digi 24.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru toata saptamana 23-31 martie 2019. Berbecii se concentreaza pe castiguri, Leii scapa de fostele iubiri

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBEC Dupa Echinoctiul de Primavara, care a fost pe data de 20 martie la orele 23 si 58 min.

Guvernul va adopta saptamana viitoare o noua OUG care modifica Ordonanta lacomiei/ Va fi schimbat modul de calcul pentru Robor/ Ce alte modificari anunta ministrul Finantelor

Contestata Ordonanta a lacomiei va fi modificata printr-o noua ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern saptamana viitoare, iar una dintre modificari va fi stabilirea Robor in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe trimestrul anterior, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. El a sustinut ca in acest fel vor scadea ratele romanilor, dar nu a putut spune cu cat, iar intrebat de jurnalisti daca va demisiona in cazul in care ratele nu vor fi mai mici, Teodorovici a raspuns: Bun.

HOROSCOP pentru saptamana viitoare. Berbecii se insingureaza, Leii sunt cuprinsi de romantism

Saptamana viitoare aduce putina singuratate pentru o zodie, altele debordeaza de romantism. HOROSCOP BERBEC incepi saptamana cu dorinta de a petrece cat mai mult timp singur, in speranta c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )