Libnet.ro
UNICEF

23:16

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Valori termice peste mediile perioadei

B1 B1,
Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Valori termice peste mediile perioadei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit acesteia, in prima si ultima saptamana vremea va fi mai calda decat ar. continuă pe B1

Nu va programati concediul in aceasta saptamana! Meteorologii au facut anuntul! Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Potrivit meteorologilor, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada iar precipitatiile se anunta excedentare in saptamana 17 24 august.

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Prognoza meteo: Canicula in sudul si estul tarii, pana sambata (VIDEO)

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis o informare de canicula valabila pentru urmatoarele 3 zile. Temperaturile se vor apropia de 40 de grade in sudul si estul.

Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020. Vremea se va racori in anumite zone

Dupa doua zile de canicula si temperaturi ridicate, ANM anunta o racire a vremii in aproape toate teritoriile Romaniei, dar si o instabilitate a vremii accentuata si averse de ploaie. Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020 Pentru ziua de miercuri ANM anunta valori termice ce se vor situa usor peste cele specifice acestei perioade, .

Atentionare meteo. Cod galben in aceste judete. Prognoza speciala pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmosferica, asta insemnand ploi, descarcari electrice, vijeii, precum si caderi de grindina. Atentionarea de vreme rea intra in vigoare astazi la orele 15:00 si va expira pe 6 august la orele 02:00. De asemenea, avertizarea este valabila pentru cinci judete din tara. Atentionare .

Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020. Vreme calduroasa pentru weekend

Weekend-ul bate la usa, dar din punct de vedere termic in sudul si estul teritoriului ANM anunta temperaturi ridicate si canicula. Fenomenul va fi valabil incepand de astazi si pana sambata, 8 august. Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020 ANM a emis ieri o atentionare de canicula, astfel ca in regiunile sudice si estice .

Meteo august 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele saptamani

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoare luna. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, iar regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii. Mai multe informatii despre vreme, in continuare. Cum va fi vremea in luna urmatoare Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo pe toata luna august. ANM anunta patru saptamani de foc. Cand vin ploile

Asa cum se numeste si popular, luna august va fi una de foc in ce priveste temperaturile. Prognoza publicata de ANM arata ca zilele care urmeaza vor fi foarte calduroase, cu temperaturi peste mediile perioadei.

Prognoza meteo, azi, 07 august 2020. Vreme caniculara in majoritatea regiunilor

Vremea se mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar dupa-amiaza chiar caniculara local, in sud si sud-est. Dealtfel, potrivit informarii meteo emise de ANM pentru zilele de vineri si.

Prognoza meteo: Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru Banat, Crisana, vestul Olteniei si in zona Carpatilor Occidentali. Mai.

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )