Libnet.ro
UNICEF

12:31

Prognoza meteo: Romania, spulberata de furtuni violente. Ce se anunta pana pe 2 iunie, unde lovesc fenomenele extreme

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Romania, spulberata de furtuni violente. Ce se anunta pana pe 2 iunie, unde lovesc fenomenele extreme

Vremea rea face ravagii si in aceasta saptamana. Se vor inregistra ploi, descarcari electrice, vijelii si grindina in cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramures, nordul si vestul Moldovei, Oltenia si in nordul si nord-vestul Munteniei. Pana pe 2 iunie, meteorologii nu vin cu vesti bine, vom avea parte de aceleasi fenomene violente. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 mai. Meteorologii anunta noi schimbari de temperaturi

Vremea va deveni calda in majoritatea regiunilor, dar va fi in continuare instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, frecvente descarcari electrice si.

Romania, lovita de furtuni violente si grindina - VIDEO

Ciclonul mediteranean a blocat Romania sub ploi, grindina si vijelii. Zone intregi din tara sunt ravasite. in Bistrita-Nasaud oamenii au primit noi mesaje RO-ALERT pentru a se adaposti. Aici a fost.

Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea in intervalul 20 mai 2 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 20 mai 2 iunie. Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi in crestere cu cateva grade Celsius in toate regiunile tarii. in perioada 24 26 mai, sunt asteptate ploi insemnate cantitativ in mai multe zone din [] .

Prognoza meteo: Ce fenomene violente se anunta la inceputul verii. Unde lovesc vijeliile si grindina, cat de frig se asteapta

Vremea va ramane instabila in continuare, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Nici inceputul verii nu aduce vreme mai buna. Nivelul precipitatiilor va fi excedentar la nivelul intregii tari pana pe 10 iunie.

Prognoza meteo: Vreme de cosmar. Unde lovesc furtunile violente si cat mai ploua

Instabilitatea atmosferica va pune stapanire pe toata Romania si in aceasta saptamana. Vor fi precipitatii puternice, grindina si vant. Temperaturile cresc in majoritatea regiunilor. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta in continuare ploi si vijelii.

Alerta meteo: Un ciclon loveste Romania luni noapte. Furtuni violente in toata tara

Un ciclon periculos care patrunde in tara noastra luni noapte aduce fenomene violente. Meteorologii au extins numarul de judete ce vor fi afecte la 27 si au anuntat ca vremea rea se va manifesta in toate regiunile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )