Libnet.ro
UNICEF

16:15

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: patru zile de canicula, cu 35 - 36 de grade Cum va fi vremea in tara

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: patru zile de canicula, cu 35 - 36 de grade Cum va fi vremea in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de canicula pana vineri inclusiv, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc, inclusiv in weekend

Valorile termice prognozate pentru Bucuresti, in perioada urmatoarelor zile, vor depasi 35 de grade Celsius, iar gradul de disconfort termic va fi ridicat, se precizeaza in prognoza Administratiei.

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: Revine valul de canicula in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile 19-21 august 2019). Dupa o scurta perioada in care valorile termice au scazut chiar si cu 10 grade Celsius, temperaturile vor creste din nou, iar valul de canicula va fi resimtit la nivelul intregii tari. Prognoza meteo ANM pentru perioada 19-21 august .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 21 august. Meteorologii arata ca vremea va fi deosebit de calda in majoritatea regiunilor de pe teritoriul Romaniei. Afla care sunt temperaturile maxime si minime inregistrate! Vremea in toata tara Temperaturile sunt din nou in crestere, astfel ca vremea va .

Vremea in Bucuresti. ANM a emis o prognoza speciala: Patru zile de canicula. Care vor fi temperaturile maxime

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de canicula pana vineri inclusiv, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarea luna. Cand vine toamna

ANM a prezentat prognoza meteo pentru urmatoarea luna. Potrivit estimarilor meteorologilor pentru saptamana 19. 2019, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Ce se anunta in urmatoarele zile

Vremea se afla intr-un proces de incalzire, astfel ca marti si miercuri se vor atinge 35-36 de grade Celsius in mare parte din tara. Canicula revine in mai multe regiuni, dar nu lipsesc din peisaj nici ploile de scurta durata.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta dupa valul de canicula din aceasta saptamana. Unde vine toamna si cand lovesc ploile

Dupa un nou val de canicula in aceasta saptamana, vremea incepe sa se raceasca usor spre sfarsitul lunii, semn ca toamna isi intra in drepturi. Ploi slabe sunt posibile in intervalul 25-29 august, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) care a dat publicitatii estimarea evolutiei vremii pentru intervalul 19 august - 1 septembrie 2019.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea va fi, in general, caniculara la nivelul intregii tari

Vremea va fi, in general, caniculara la nivelul intregii tari, iar precipitatiile in general reduse cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, publicata luni si.

Prognoza meteo. Cand vine toamna in Romania, in ce zone loveste frigul si unde vor face ploile ravagii

Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Duminica, cerul va fi variabil, cu unele innorari in special dupa-amiaza in centrul tarii si la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat si prognoza pentru urmatoarea luna, estimari prinvind instalarea tomanei in tara noastra.

ACUZAT CA SI-A AGRESAT SEXUAL FIICA: Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, arestat pentru 30 de zile

Un magistrat de la Judecatoria Sectorului 2 a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, retinut de procurori pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )