Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo: Temperaturi maxime de 15 grade, precipitatii mixte la munte

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Temperaturi maxime de 15 grade, precipitatii mixte la munte

Joi, vremea va fi normala termic. Cerul va mai avea innorari in cursul zilei, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima va fi de 13. 14 grade, iar cea minima de 3. 4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, anunta Mediafax. continuă pe Adevărul

VREMEA Prognoza meteo pentru azi: conditii meteo in Bucuresti

Vremea in Bucuresti si Romania, pe 19 martie, e de primavara, cu mici mentiuni. Iata prognoza meteo pentru azi. Vremea, pentru 19 martie, vine cu temperaturi in scadere. Astfel, marti, 19 martie, o sa fie mai frig decat in ziua precedenta. De unde am avut vremea cu conditii de vara, pe 18 martie, azi ar [] .

Prognoza meteo: Frigul pune stapanire pe Romania. Ce se anunta pana pe 31 martie, unde lovesc precipitatiile

Dupa maxime de 25 de grade in sudul tarii, vremea se schimba radical. Temperaturile vor scadeas drastic, iar in nord-vest si centru va cadea bruma. Conform Administratiei Nationae de MeteorologieANM), de marti revine frigul. , iar temepraturile vor fi mai mici cu 10 grade. Precipitatiile isi vor face aparitia in intervalul 18 31 martie, dar si spre finalul lunii martie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 martie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii, slabe cantitativ, ploi la nivel.

Vremea. Prognoza meteo pe regiuni pentru urmatoarele saptamani

Vremea. Temperaturile vor scadea semnificativ la nivelul intregii tari in perioada 19-21 martie si vor aparea si precipitatii predominant sub forma de ploaie, potrivit prognozei de specialitate pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )