Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prognoza meteo pe toata luna august. ANM anunta patru saptamani de foc. Cand vin ploile

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pe toata luna august. ANM anunta patru saptamani de foc. Cand vin ploile

Asa cum se numeste si popular, luna august va fi una de foc in ce priveste temperaturile. Prognoza publicata de ANM arata ca zilele care urmeaza vor fi foarte calduroase, cu temperaturi peste mediile perioadei. continuă pe Antena3

Vestile asteptate de toata lumea! Prognoza METEO pentru luna august. Cum va fi vremea comparativ cu iulie

In ciuda faptului ca eram obisnuiti ca in iulie, luna lui Cuptor, sa ne topim, la propriu, chiar si la umbra, se pare ca zilele cu recorduri maxime inregistrate in vara vor aparea si in luna august. Elena Mateescu, director executiv ANM, a declarat la Antena 3 care sunt prognozele meteo pentru luna care tocmai a inceput.

Prognoza meteo, azi, 01 august 2020. Este asteptata vreme extrema

Sambata, 01 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi extrema in acest sfarsit de saptamana in Romania. ANM a emis un cod galben de canicula.

Prognoza meteo, azi, 04 august 2020. Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza

Marti, 04 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis. Temperaturile.

Prognoza meteo, azi, 3 august 2020. Temperaturi extreme in sudul tarii

Pentru prima zi a acestei saptamani meteorologii anunta temperaturi caniculare in toata tara, in special in zonele de sud si sud este. Cerul va fi senin, temporar innorat izolat, in special in centrul,.

Prognoza meteo, azi, 2 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toate aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 2 august, vremea va fi predominant frumoasa. Meteorologii aduc vesti bune pentru romani la acest final de saptamana. Cerul va fi mai mult senin, iar valorile din termometre raman.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Unde se anunta furtuni puternice si cat va ploua

Desi se anunta vreme calda, caniculara in unele zone din sud, la sfarsitul saptamanii, vremea rea loveste Romania. Conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 16 august, temperaturile vor inregistra o scadere si sunt posibile ploi in toata tara.

Prognoza meteo: Ce se anunta in luna august. Unde ploua si ce zone vor fi lovite de canicula

Desi temperaturile scad usor, vremea continua sa fie calduroasa in sud-estul tarii. Cald si ploi putine anunta meteorologii si in luna august.

ANM: Recorduri absolute de temperaturi si de precipitatii, inregistrate in luna august

Luna august este cea mai insorita si, uneori, cea mai calda luna de vara, desi fata de iulie se remarca un usor regres termic al valorilor medii lunare in cea mai mare parte a tarii, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Debitul Dunarii, la cote normale in luna august, ce se anunta in septembrie

Debitul maxim al fluviului Dunarea se va situa in luna august la nivelul mediei multianuale, peste medie in septembrie, iar in luna octombrie va fi sub valoarea medie prognozata de hidrologi, conform analizei pe trei luni realizate de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Calendar crestin ortodox 2020. Ce sarbatori mari sunt in luna august

Urmatoarea mare sarbatoare din luna august este pe data de 6, cand se sarnbatoreste Schimbarea la fata a Domnului. a doua mare sarbatoare va avea loc pe data de 15 august, cand se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Marie Mare, in timp ce ultima sarbatoare din aceasta luna va avea loc pe 29 august, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )