Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Unde se anunta bruma si ninsori viscolite. Cat mai tine vremea rea

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Unde se anunta bruma si ninsori viscolite. Cat mai tine vremea rea

Ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii puternice, pana miercuri dimineata, timp in care se face tot mai frig, iar la munte revin ninsorile cu depunere strat nou de zapada si va viscoli. Acesta este avertizarea meteorologilor pentru perioada urmatoare. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Frigul si furtunile violente pun stapanire peRomania. Unde se anunta prapad pana la sfarsitul lunii

Furtunile violente si temperaturile scazute cuprind toate regiunile. Duminica, anunta Administratia Nationala de MeteorologieANM), vremea va deveni in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor fi pe arii restranse mai insemnate, cu precadere in jumatatea vestica a teritoriului.

Prognoza meteo pentru saptamana 6-12 mai. Cu ce vesti vin meteorologii

Vremea se schimba radical incepand de duminica. Specialistii anunta ca Apar schimbari in aspectul vremii, dar si din punct de vedere termic. O masa de aer rece coboara din nordul continentului si isi.

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme calda, dar si furtuni in aproape toata tara

Week-end-ul debuteaza cu vreme calda mai ales in partea de sud a tarii, unde temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, informeaza ANM, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )