Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Unde lovesc ploile torentiale, cat scad temperaturile, cand se indreapta vremea

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Unde lovesc ploile torentiale, cat scad temperaturile, cand se indreapta vremea

Ploi puternice lovesc vestul Romania incepand de miercuri seara, dupa care instabilitatea atmosferica se extinde in toate regiunile. Administratia Naaionala de MeteorologieANM) a anuntat ca nu vom scapa de vremea rea nici in urmatorele zile. De vineri, scad si temperaturile. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Urgia se intoarce. Unde lovesc ploile torentiale, cat scad temperaturile, cand se indreapta vremea

Ploi puternice lovesc vestul Romania incepand de miercuri seara, dupa care instabilitatea atmosferica se extinde in toate regiunile. Administratia Naaionala de MeteorologieANM) a anuntat ca nu vom scapa de vremea rea nici in urmatorele zile. De vineri, scad si temperaturile.

ALERTA METEO: ULUITOR! Unde LOVESC PLOILE torentiale si cand se indreapta vremea

Ploile puternice vor lovi vestul Romaniei incepand de miercuri seara, dupa care instabilitatea atmosferica se extinde in toate regiunile. De vineri, scad si temperaturile, informeaza meteorologii, citati de.

Prognoza meteo pentru 12 zile. Vezi cum e vremea in intervalul 20 mai 2 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 20 mai 2 iunie. Meteorologii anunta ca vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice vor fi in crestere cu cateva grade Celsius in toate regiunile tarii. in perioada 24 26 mai, sunt asteptate ploi insemnate cantitativ in mai multe zone din [] .

Prognoza meteo: Vreme de cosmar. Unde lovesc furtunile violente si cat mai ploua

Instabilitatea atmosferica va pune stapanire pe toata Romania si in aceasta saptamana. Vor fi precipitatii puternice, grindina si vant. Temperaturile cresc in majoritatea regiunilor. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta in continuare ploi si vijelii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 22 mai. Vreme in general instabila

Miercuri, 22 mai, vremea va fi in general instabila in regiunile intracarpatice, precum si in zonele montane unde, mai ales in cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )